Pasta med kremost
tablecloth
Basil1Basil2

Kremost i matlagingen

TINEs kremoster, TINE Kremgo`®, har mange bruksområder. I tillegg til det åpenbare, som pålegg på brød og kjeks, kan du bruke kremost i sauser, supper, bakst og kaker.

TINE Kremgo`® er uunnværlig i ostekaker. Både Kremgo`®  med smak og naturell gjør seg godt i gryteretter, supper og sauser. Snøfrisk med den friske og syrlige karakteristiske smaken, gir både dressinger, sauser og supper det lille ekstra som gjør måltidet til en suksess. Prøv en oppskrift selv og kjenn hvor godt det smaker!

 1. Krydderstekt SALMA

  Krydderstekt SALMA

  1. Rating_star_filled
  2. Rating_star_filled
  3. Rating_star_filled
  4. Rating_star_filled
  5. Rating_star_outline
  I denne oppskriften bruker vi kremost og ramsløkpuré, dersom du har det tilgjenglig. Smaken og lukten av ramsløk minner om hvitløk. Den er en viltvoksende plante som egner seg veldig godt i fiskeretter. Her, i en rømmekrem, servert som tilbehør til laksen, asparges og ristede mandler, kommer smaken virkelig til sin rett. Dersom du ikke har ramsløkpuré, kan du fint erstatte dette med presset hvitløksfedd.
  20 min
  Enkel
 2. Camembertsuffle

  Camembertsufflé

  1. Rating_star_filled
  2. Rating_star_filled
  3. Rating_star_filled
  4. Rating_star_filled
  5. Rating_star_outline
  Sufflé er tradisjonelt en slags omelett laget med stivpiskede eggehviter. Her er en enklere oppskrift på suffle laget i porsjonsformer med nydelig Camembert og Jarlsberg®, hvor du slipper å skille eggeplommen fra eggehviten. Soufflé passer ypperlig å servere som en forrett, mellomrett eller en lun kveldsrett. Som tilbehør kan du servere for eksempel en frisk salat og nybakt brød.
  40 min
  Enkel
  Comments_icon
  7
Tableclothblue heartpayoff