Skip to main content

Fylt kyllingfilet med pastasalat

Enkel
30min

Deilig fyll av kremost og skinke, gjør kyllingen saftig, og gir en god saus til retten. Med pastasalat til, er dette en favoritt for hele familien.

3.8
(37)
Next ImageFylt kyllingfilet med pastasalat

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

4 stk
kyllingfilet
0.5 ts
salt
0.25 ts
pepper
8 ss
kokt skinke, i terninger
8 stk
baconskive

Pastasalat:

400 g
pastasløyfer, ukokt
12 stk
cherrytomat, delt i to
0.5 stk
rødløk, finsnittet
8 dl
småbladet salat
3 ss
olivenolje
1.5 ss
balsamicoeddik
0.5 ts
salt
0.25 ts
pepper

Fremgangsmåte

  1. Sett ovnen på 200 °C.

  2. Skjær et snitt i siden på kyllingfilet, og bruk kniven til å skjære en lomme i fileten. Krydre med salt og pepper.

    Tips

    Bruk en liten skarp kniv når du skal snitte kjøttet for å lage en lomme til fyllet. Jo mindre åpning, jo bedre holder fyllet seg på plass.

  3. Bland kremost og skinke, og fyll kyllingfiletene med blandingen. Surr baconskive rundt fileten slik at åpningen er dekket, og fest med en tannpirker. Brun kyllingfiletene på begge sider i en stekepanne med smør på høy varme og sett pannen inn i ovnen slik at kyllingen steker ferdig der, ca. 10 minutter.

Pastasalat:

  1. Kok pasta etter anvisningen på pakken. Hell av vannet og skyll raskt i kaldt vann.

  2. Vend pasta med tomat, rødløk og salat. Ha over olje, eddik, salt og pepper. Skjær kyllingfileten i skiver og server med pastasalat.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Kyllingen blir saftigere om du lar den steke ferdig i ovnen. Brun den godt i en panne som tåler å stå i ovnen, og sett hele pannen rett inn i ovnen, slik at kyllingen kan steke ferdig der.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter