Fylt kyllingfilet med pastasalat
Enkel•30 min min
Ingredienser
Antall porsjoner
-
4 stkkyllingfileter
-
½ tssalt
-
¼ tspepper
-
200 g
-
8 sskokt skinke , i terninger
-
8 stkbaconskiver
-
2 ss
Pastasalat:
-
400 gpastasløyfer , ukokt
-
12 stkcherrytomater , delt i to
-
½ stkrødløk , finsnittet
-
8 dlsmåbladet salat
-
3 ssolivenolje
-
1 ½ ssbalsamicoeddik
-
½ tssalt
-
¼ tspepper
Slik gjør du det
-
1
Sett ovnen på 200 °C.
-
2
Skjær et snitt i siden på kyllingfilet, og bruk kniven til å skjære en lomme i fileten. Krydre med salt og pepper.
Tips
Bruk en liten skarp kniv når du skal snitte kjøttet for å lage en lomme til fyllet. Jo mindre åpning, jo bedre holder fyllet seg på plass.
-
3
Bland kremost og skinke, og fyll kyllingfiletene med blandingen. Surr baconskive rundt fileten slik at åpningen er dekket, og fest med en tannpirker. Brun kyllingfiletene på begge sider i en stekepanne med smør på høy varme og sett pannen inn i ovnen slik at kyllingen steker ferdig der, ca. 10 minutter.
Pastasalat:
-
4
Kok pasta etter anvisningen på pakken. Hell av vannet og skyll raskt i kaldt vann.
-
5
Vend pasta med tomat, rødløk og salat. Ha over olje, eddik, salt og pepper. Skjær kyllingfileten i skiver og server med pastasalat.