tine.no
Camilla - verdensborger og merkevaresjef i TINE

TINE - et sted med rå muligheter for reale folk

Uansett om du er lærling, markedsfører, matviter, økonom, ingeniør eller vil jobbe med logistikk er det din unike innsikt, motivasjon, samarbeidsevne og skaperkraft som fortsetter å gjøre TINE til en viktig aktør.

Jobb i TINE

Hvorfor velge TINE?

TINE eier en komplett verdikjede - fra bondegården til produktene er ute i butikk. Dette gir oss et stort spenn i type stillinger og mulige karriereveier, og det gir alle TINE-ansatte store muligheter for utvikling innenfor konsernet.

Rå muligheter for reale folk

Norge i dag er ikke det samme som Norge for 150 år siden. Ikke TINE heller. Men fortsatt krever utvikling av verdens fineste råvare den samme lagånden og de reale folkene som bygget TINE.
Mer om jobbmuligheter i TINE

Våre medarbeidere

Anne Marie er treningsinstruktør og klinisk ernæringsfysiolog hos TINE

I TINE ser vi på mennesker på samme måte som råvaren. Vi vil at våre ansatte skal utvikles og skape noe større enn seg selv gjennom å bli tatt vare på og få muligheter. Derfor er arbeidsdagen i et av landets største industri­-, forsknings-­ og innovasjonsmiljøer preget av mening, mestring, spennende utfordringer, samarbeid, raushet og kompetanseutvikling.

Studenter og nyutdannede

Leende kollegaer

TINE ansetter hvert år mange nyutdannende i ulike stillinger. Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø og mange muligheter for personlig og faglig utvikling. Det finnes flere utfordrende karrieremuligheter både i fag- og i lederroller.

Lærlinger

TINE LÆRLINGEORDNING GIR:

  • En spennende og teknologisk matindustri med læreplasser over hele Norge
  • Godt sosialt arbeidsmiljø
  • Interessante arbeidsoppgaver
  • Personlige- og faglige utviklingsmuligheter
  • Systematisk og god opplæring
  • Lønn i læretiden