Graduate i TINE

Hvert år søker vi etter nyutdannede talenter til vårt Graduate Program. Hos oss får du en god start på din egen karriereutvikling, godt samarbeid med kolleger tvers igjennom hele verdikjeden, muligheten til å jobbe med noen av de sterkeste merkevarene i landet og å bli med på å skape et levende Norge sammen med oss.

Som deltaker i TINEs Graduate-program, vil du få en grundig introduksjon til TINE som selskap, samtidig som du har ansvar for egne oppgaver og prosjekter. I programmet vil du få mulighet til å utvikle deg både faglig og personlig. Viktige temaer vil være dypdykk i fag, selvinnsikt, samhandling og kommunikasjon.

Vi har en rekke ledige stillinger innen tre av våre enheter, Kommersiell avdeling, Forsyning og CFO. De passer til deg som har studert hhv markedsføring, logistikk og matvitenskap og økonomi og finans. Du kan bli bedre kjent med avdelingene og se stillingsannonsene under. 

Gjennom felles samlinger og kortere opphold i flere avdelinger vil du få god kjennskap til hele TINEs verdikjede. Du får mulighet til refleksjon og støtte i møte med de andre deltagerne, mentor og leder - og du vil få et solid sosialt og faglig nettverk.​TINE er på jakt etter dyktige medarbeidere som ønsker å bidra til å videreutvikle vår virksomhet.

​Dette er en spennende mulighet for deg som kan tenke deg å bli med oss inn i fremtiden og kick-starte din karriere i TINE!​

​Sammen skaper vi et levende Norge!​

Ledige stillinger for oppstart i 2025 legges ut i sommeren 2024. I mellomtiden kan du registrere din CV her