Graduate i TINE

Hvert år søker vi etter nyutdannede talenter til vårt Graduate Program. Hos oss får du en god start på din egen karriereutvikling, godt samarbeid med kolleger tvers igjennom hele verdikjeden, muligheten til å jobbe med noen av de sterkeste merkevarene i landet og å bli med på å skape et levende Norge sammen med oss.

Som deltaker i TINEs Graduate-program, vil du få en grundig introduksjon til TINE som selskap, samtidig som du har ansvar for egne oppgaver og prosjekter. I programmet vil du få mulighet til å utvikle deg både faglig og personlig. Viktige temaer vil være dypdykk i fag, selvinnsikt, samhandling og kommunikasjon. 

Vi har en rekke ledige stillinger innen flere av våre enheter, Kommersiell avdeling, Forsyning, CFO og IT og Digitalisering. De passer for deg som har studert hhv. markedsføring, økonomi, ingeniør, logistikk, teknologi eller finans. Lenker til stillingsannonsene ser du under. 

Gjennom felles samlinger og kortere opphold i flere avdelinger vil du få god kjennskap til hele TINEs verdikjede. Du får mulighet til refleksjon og støtte i møte med de andre deltagerne, mentor og leder - og du vil få et solid sosialt og faglig nettverk.​TINE er på jakt etter dyktige medarbeidere som ønsker å bidra til å videreutvikle vår virksomhet.

​Dette er en spennende mulighet for deg som kan tenke deg å bli med oss inn i fremtiden og kick-starte din karriere i TINE!

Her er årets graduate-stillinger med oppstart høsten 2025: 

Graduate i TINE Kommersiell Enhet

Graduate i TINE Forsyning / Planlegging

Graduate i TINE Forsyning/ Operasjonell strategi, teknologi og investeringer

Graduate i TINE Forsyning, Frya / Flyt og Forbedring 

Graduate i TINE Forsyning, Frya / Vedlikehold

Graduate TINE CFO / Bærekraft

Graduate i TINE IT og Digitalisering