Mor og barn spiser frokost

Om TINE

TINE er en ledende, norsk merkevareleverandør som daglig leverer produkter over hele Norge. Rundt 11 000 bønder på 9 000 gårdsbruk er fundamentet for TINEs forretningsdrift. Hver dag lager vi produkter med lidenskap og kjærlighet til tradisjoner bygget gjennom mange år på en rekke meierier i landet vårt. Vi tar også ansvar for å fremme småskalaproduksjon og mangfold.

Om TINE

Mor og barn spiser frokost, foto: Foto: Paal Audestad kilde:

TINE er en ledende, norsk merkevareleverandør som daglig leverer produkter over hele Norge.

Bærekraft

Samfunnsaktøren TINE

TINE skal ta hensyn til sine sosiale og miljømessige omgivelser. Gjør vi det på den rette måten, styrkes TINEs konkurransekraft samtidig som vi bidrar til en bærekraftig samfunnsutvikling. 

Merkevareleverandøren

TINE produserer noen av de mest tradisjonsrike og kjente meierivarene i Norge. Vi lanserer mellom 60 og 90 produkter årlig og skaper vekst og lønnsomhet i flere ledd. Vi samarbeider tett med fagmiljø og næringslivet for å finne de beste og mest unike løsningene, og har stor forbrukerinnsikt og ser til trender både i Norge og i utlandet.

 

 

TINE Innkjøp

TINE Innkjøp sitt hovedansvar er å inngå avtaler for de behov TINE har for ingredienser, emballasje, teknisk, konsulenter m.m. På enkelte områder, hvor vi handler på spotmarkedet, inngår TINE bindende avtaler for leveranser.

TINE Innkjøp inngår også rammeavtaler på teknisk utstyr. På rammeavtaler er prinsippet at det alltid inngås avtale med to leverandører.

Organisasjonen

Kogstad Gård Foto: Margrethe Myhrer, foto: Foto: Margrethe Myhrer kilde:

TINE er et næringsmiddelkonsern. Morselskapet TINE SA er et samvirkeselskap som eies av melkeprodusenter som leverer melk til selskapet. På den måten skaper TINE verdier i et nært samspill mellom norsk natur, landbruk og marked.  

TINE som sponsor

Ekte fotballglede på TINE Fotballskole

TINE ønsker å skape et sunnere og mer aktivt Norge, og samtidig ønsker vi å bidra til gode matopplevelser. Derfor støtter vi aktiviteter der man selv deltar, lærer og opplever.

Finansiell informasjon

TINE2014

Oversikt over resultater i TINE Gruppa. Finansiell kalender og børsmeldinger.

TINE-gårder

Bli bedre kjent med melkebøndene på melkekartongen

Rundt 10 000 gårder i Norge leverer melk til TINE. Flere av disse gårdene holder åpent for besøkende som vil oppleve gårdslivet og hilse på dyra.