Tenk at det bor folk her

Ja, tenk at det bor folk her.

Bare TINE eies av over 7 000 melkebønder fra gårder over hele landet, og det skaper liv fra nord til sør. Når du velger TINE, velger du noe viktig. Skikkelig viktig.

Ikke alle vet at TINE er et samvirke eid av den norske melkebonden. Det betyr at overskuddet vårt går tilbake til bonden, som igjen sørger for trygg norsk matproduksjon – fra nord til sør over hele landet. 

Hvor enn du måtte bo i landet, tar TINE imot melk fra gårder nær deg. Slik bidrar vi til naturlig, sunn og kortreist mat, og at bønder, lærere, butikkansatte, elektrikere, rørleggere, sykepleiere og mange andre kan leve og jobbe i alle deler av landet.  

På jobb for levende lokalsamfunn

Den norske bonden produserer maten vi spiser, ikke hovedsakelig i sentrale strøk, men på små øyer, i dype daler, langs elver og innerst i fjorder. Og maten; den er produsert av folk som vet at det bare er én måte å gjøre jobben på. Skikkelig. Sånt blir det levende lokalsamfunn av. 

I TINE er vi stolte av å skape verdier Norge trenger. Sammen med den norske melkebonden skaper vi nemlig verdier for nesten 23 milliarder kroner og 26 000 arbeidsplasser utenfor egen virksomhet. Det bidrar til arbeidsplasser og bosetting over hele landet. Slik at det kan bo folk både her, og der. 

Eller som du ville sagt: Tenk at det bor folk her. 

 

Har du noen gang lurt på...