TINE Sponsing sky toppbanner - krysser målstreken

TINE og sponsing

TINE ønsker å skape et mer aktivt Norge - samtidig ønsker vi å bidra til gode matopplevelser. Derfor sponser vi aktiviteter der man selv deltar, lærer og opplever. Vi tror på inspirasjon gjennom felles opplevelser, flinke lærere, gode rollemodeller og motiverende forbilder. Vi ønsker å Gi næring til drømmene®.

Smart Idrettsmat™

Smart Idrettsmat™ er et unikt konsept som tilbyr oppskrifter, produkter og verktøy som gjør det enklere å starte en mer fargerik og spennende idrettskiosk.

Med konseptet Smart Idrettsmat™ ønsker TINE å bidra til at utvalget i kiosken blir større og mer variert, og ikke minst bidra til at både voksne og barn gjør gode valg når sulten melder seg.

Les mer om Smart Idrettsmat™ her

TINE Fotballskole

TINE Fotballskole er Norges Fotballforbunds offisielle fotballskole.

Hvert år arrangeres det rundt 430 TINE Fotballskoler spredt rundt i hele Norge. 10 000 instruktører sørger for at 70 000 barn og unge gjennom sommeren opplever sportslig kvalitet, trygge rammer og får nyttige kostholdstips. Lek, trivsel og ferdighetsutvikling er sentrale elementer.

Les mer om TINE Fotballskole her

TINEstafetten

Ideen til TINEstafetten kom i 1993, da NM i friidrett ble arrangert i Tønsberg. Siden den gang har løpeglade skoleelever fra hele landet deltatt i det som har blitt verdens største stafett.

Hvert år møtes rundt 100.000 ungdommer fra 6.-9. klasse, fordelt på 280 idrettsarenaer for å løpe, juble og heie. I 2011 rundet TINEstafetten 1 million løpere og i 2016 fikk vi igjen ny deltakerrekord!

Les mer om TINEstafetten her

TINE MatCup

TINE MatCup er en landsomfattende konkurranse for kokk- og servitørelever på VG2 trinn og arrangeres av TINE og Norges Kokkelandslag.

Som en av Norges største næringsmiddelleverandører har TINE et stort ansvar overfor forbrukere og matbransjen. Målet med konkurransen er å motivere unge fagutøvere, og dermed styrke rekrutteringen til kokkefaget.

Les mer om TINE MatCup her

Vil du søke om sponsormidler?

TINE har fokus på idrett, ernæring og matopplevelser. Gjennom de ulike samarbeidsavtalene ønsker vi å formidle våre verdier, samtidig som vi fremmer gode og sunnere matopplevelser. TINE har også fokus på miljø gjennom bevisstgjøring og handling, og humanitært arbeid gjennom avtalen med Røde Kors.

Søknad om sponsormidler

20 år med TINE Fotballskole - 1 million barn, 1 million drømmer

Gjennom disse 20 årene har over 1 million barn fått næring til sine drømmer gjennom fotballskolen.

TINE - Gi næring til drømmene®

Stolt samarbeidspartner til idrett og matglede

TINE ønsker gjennom samarbeidsavtalene med idretten og det matfaglige miljøet i Norge å fremme fysisk aktivitet, gode kostholdsvaner og matglede. Vi har samarbeidsavtaler med blant annet Norges Fotballforbund, Norges Idrettsforbund, Norges Friidrettsforbund, Norges Håndballforbund, YT Holmenkollstafetten og Norges Kokkemesteres Landsforening.

Sponsor med lang historie

TINE har lang historikk innen sponsing og er i dag en godt kjent og attraktiv sponsor. Og dette har blitt et viktig konkurransemiddel i merkevarebygging- og posisjoneringsarbeid. For TINE har sponsing vært en betydningsfull kanal i mange tiår og er i dag et viktig konkurransemiddel.

Les hele historien om vårt sponsorarbeid her