TINE Fotballskole

TINE og sponsing

TINE ønsker å skape et sunnere og mer aktivt Norge - samtidig ønsker vi å bidra til gode matopplevelser. For å oppfylle ønskene må vi nå folk i ung alder. Derfor sponser vi aktiviteter der man selv deltar, lærer og opplever. Vi tror på inspirasjon gjennom felles opplevelser, flinke lærere, gode rollemodeller og motiverende forbilder. TINE fokuserer på samfunn og miljø gjennom bevisstgjøring og handling, og humanitært arbeid.

Vil du søke om sponsormidler?

TINE har fokus på idrett, ernæring og matopplevelser. Gjennom de ulike samarbeidsavtalene ønsker vi å formidle våre verdier, samtidig som vi fremmer gode og sunnere matopplevelser. TINE har også fokus på miljø gjennom bevisstgjøring og handling, og humanitært arbeid gjennom avtalen med Røde Kors.

Film - stolt samarbeidspartner til idrett og matglede

TINE har samarbeidsavtalene med idretten og det matfaglige miljøet i Norge.

Se filmen her

Sponsor med lang historie

TINE har lang historikk innen sponsing og er i dag en godt kjent og attraktiv sponsor. Og dette har blitt et viktig konkurransemiddel i merkevarebygging- og posisjoneringsarbeid. For TINE har sponsing vært en betydningsfull kanal i mange tiår og er i dag et viktig konkurransemiddel.