70.000 barn deltar hvert år på TINE Fotballskole

Påmelding

Påmelding for klubb

Endelig åpner vi for klubb påmelding til TINE Fotballskole 2021. Klikk deg inn og få mer informasjon om påmeldingsskjem og hvordan du melder på din klubb. 

Les mer her

Årets gjennomføring for deltaker

Vi gleder oss til årets gjennomføring og ser frem til å se både barn og unge på banen igjen, med 1 meters avstand. Norges Fotballforbund og TINE har utarbeidet retningslinjer for å sikre en trygg og forsvarlig gjennomføring av årets TINE Fotballskoler.

Les mer her

Finn din fotballskole

Siste nytt

Årets TINE Fotballskoler

Ødegaard og Graham Hansen hyller TINE Fotballskole-vinnerne For første gang i historien har den beste TINE Fotballskolen i hele landet, i tillegg til i hver krets, blitt kåret. Bud IL gikk helt til topps.

Sjekk ut fotballproffens beste råd til aktive barn

En annerledes sesong med TINE Fotballskole nærmer seg slutten. På tross av korona har det vært arrangert 350 fotballskoler rundt om i hele Norge, og 55 000 aktive barn har deltatt, enten fysisk eller gjennom den splitter nye digitale fotballskolen

TINEfotballskole viktig for barneidretten

TINE Fotballskole viktig for barneidretten gjennom pandemien 55 000 fotballglade barn har deltatt på over 350 fotballskoler rundt om i hele Norge, ifølge ferske tall.
Gå til nyhetsarkiv