TINE vil bidra til å skape sunne og gode vaner hos barn i hele Norge. 1,5 millioner barn har hittil deltatt på en TINE Fotballskole. TINE Fotballskole er et samarbeid mellom Norges Fotballforbund og TINE som startet i 1997.

Påmelding

Påmelding for deltakere

Vi ser frem til nok et år med TINE Fotballskoler og gleder oss til årets gjennomføring! Det er 450 fotballklubber som skal arrangerer TINE Fotballskole i sommer. Vi forventer at over 65 000 barn skal delta i sommer og oppleve mye fotballglede og ha det gøy!

Les mer her

Finn din fotballskole

TINE Fotballskole og COVID-19

Vi ser frem til nok et år med TINE Fotballskoler! Ettersom pandemien fremdeles herjer i landet følger er det viktig at de lokale fotballklubbene følger de til enhver tid gitte regler både lokalt og nasjonalt.

Les mer her

Siste nytt

Digital verktøykasse utviklet for TINE Fotballskole

TINE Fotballskole nærmer seg. I likhet med tusenvis av barn gleder klubbene og vi oss til å starte opp årets fotballskolesesong.

Årets TINE Fotballskoler

Ødegaard og Graham Hansen hyller TINE Fotballskole-vinnerne For første gang i historien har den beste TINE Fotballskolen i hele landet, i tillegg til i hver krets, blitt kåret. Bud IL gikk helt til topps.

Sjekk ut fotballproffens beste råd til aktive barn

En annerledes sesong med TINE Fotballskole nærmer seg slutten. På tross av korona har det vært arrangert 350 fotballskoler rundt om i hele Norge, og 55 000 aktive barn har deltatt, enten fysisk eller gjennom den splitter nye digitale fotballskolen
Gå til nyhetsarkiv