Arrangør

Gjennomføring av årets TINE Fotballskole

Vi gleder seg til nok et år med gjennomføring av TINE Fotballskole! Vi lever fremdeles med koronaregler og det blir også i år gjennomføring med retningslinjer. Her finner dere retningslinjene utarbeidet av Norges Fotballforbund.

Arrangørpåmelding

Alle klubber tilsluttet NFF kan søke om å arrangere TINE Fotballskole. Det er førstemann til mølla prinsippet, så det gjelder å være tidlig ute.

Krav til arrangør

Som arrangør av TINE Fotballskole får klubben tilgang til TINE-materiell og ulike verktøy. TINE og NFF er opptatt av gjennomgående høy kvalitet på TINE Fotballskole og det stilles derfor noen krav til klubber som skal arrangere.

Pressearbeid

Gi fotballskolen den omtalen den fortjener. Som arrangør skal klubben skape medieinteresse rundt sitt arrangement, både i tradisjonelle og sosiale medier.

Arrangørpakken

Som arrangør får klubbene utdelt materiell som skal deles ut og brukes under TINE Fotballskole.

Sjekkliste for arrangør

Dette er et forslag til sjekkliste for deg som arrangerer TINE Fotballskole.

Bli årets TINE Fotballskole arrangør!

Hvert år kårer vi årets TINE Fotballskole i hver fotballkrets. Her ser du hvilke kriterier som må oppfylles for å være med i kåringen. Lykke til!

Smart Idrettsmat

TINE Smart Idrettsmat® er en unik tjeneste som gjør det enklere for klubben å planlegge og arrangere TINE Fotballskole. Som kunde av Smart Idrettsmat® får dere gode priser, smarte løsninger og et bredt utvalg av produkter!