Løpende barn på TINEstafetten med stafettpinnen i hånden

TINEstafetten 2021

TINE vil bidra til å skape sunne og gode vaner hos barn i hele Norge. Vi gleder oss til å se over 65.000 barn og unge oppleve samhold og løpeglede på 600 arrangementer over hele landet fra uke 19-39.

TINEstafetten for alle

I år som i fjor åpnes det for at alle som har lyst skal få løpe TINEstafetten – og målet er å få hele landet til å røre på seg etter et langt og stillesittende år. Bli med å løp og bli med i trekningen av en aktivitetspakke.

Les mer her

TINEstafetten og COVID-19

Vi ser frem til startskuddet går for TINEstafetten! Ettersom pandemien fremdeles herjer i landet følger er det viktig at de arrangementer og deltakere følger de til enhver tid gitte regler både lokalt og nasjonalt. 

Les mer her

 

Siste nytt

TINEstafetten for alle

Vi inviterer hele Norge til å løpe TINEstafetten! TINEstafetten er et samarbeid mellom TINE og NFIF som startet allerede i 1993, og gjennom snart 30 år har barn i 6.–9. klasse løpt 200 meter og vekslet stafettpinner. Alle bør bevege seg, så nå vil vi invitere med hele Norge på TINEstafetten!

Gjennomføring av TINEstafetten 2021

Ved gjennomføring av TINEstafetten i 2021 må myndighetenes regler og anbealinger følges. Her finner du en oversikt over hvordan du kan gjennomføre arrangementet på en smittevernsvennlig måte.

TINEstafetten 2021

Endelig åpner vi påmeldingen for arrangører til TINEstafetten! I år håper vi enda flere skoler vil melde seg som arrangør, så så mange som mulig barn kan løpe igjen i mai.
Se flere nyheter

Visste du at...

... hvert år er det rundt 300 arrangementer

... det er over 100 000
deltakere 

... hver deltaker løper 200 meter

... stafetten er for elever på 6.-9. trinn