TINEstafetten for alle

Vi inviterer hele Norge til å løpe TINEstafetten! TINEstafetten er et samarbeid mellom TINE og NFIF som startet allerede i 1993, og gjennom 30 år har barn i 6.–9. klasse løpt 200 meter og vekslet stafettpinner. Alle bør bevege seg, så nå vil vi invitere med hele Norge på TINEstafetten!

Skolene som har meldt på 6.–9. klasse til å løpe TINEstafetten mottar stafettpinner, T-skjorter og startnummer.

Nå inviterer vi også familier, barnehager, 1.–5. klasse og andre institusjoner til å lage sin egen TINEstafett der de er. Forslag til hvordan TINEstafetten kan gjennomføres og morsomme DIY som f.eks. lage egne medaljer og startnummer finner du lenger ned i artikkelen.

 

Vi håper at dere får noen fine dager sammen og gleder dere til å løpe TINEstafetten!

Med løpende hilsen TINE og Norges Friidrettsforbund

Lag deres eget materiell

Dere kan laste ned eget materiell ved å trykke på lenkene under. Her kan dere velge om dere ønsker å fargelegge selv, eller printe ut med farger.

Her kan dere laste ned:

Blank medalje
Fargelagt medalje Gull
Fargelagt medalje Rød
Startnummer
Diplom

 

Tips

Dere kan laminere startnummeret, diplomet og medaljene så de varer lenger. 

En stafettpinne kan for eksempel være en dekorert tørkerullpapp eller fargeblyanter teipet sammen.

Få egne T-skjorter fra TINE-stafetten

Vi tømmer lagrene for materiell. Dere kan blant annet bestille T-skjorter fra TINEstafetten. Dere betaler kun for frakt. Størrelsene er fra 11-år til voksen. TINE-drakter fra TINE Fotballskole kan også bestilles. De finnes i mindre størrelser. Begrenset antall t-skjorter så førsteman til mølla gjelder.

Du finner utvalget HER