Vaffeltoast med ost og skinke
Vaffeltoast med ost og skinke er perfekt som lunsj eller mellommåltid. En mettende, enkel og supergod vaffel - kanskje din nye lunsjfavoritt?
Enkel•30 min•6 personer
Ingredienser
- 150 g siktet hvetemel
- 100 g sammalt hvete, fin
- 50 g lettkokte havregryn
- 1 ts bakepulver
- 0.5 ts salt
- 5 dl TINE® Lettmelk 0,5 % fett
- 50 g TINE® Meierismør
- 3 stykk egg
Fyll
- 2 stykk vårløk, i skiver
- 150 g skinke, i terninger
- 150 g minispinat
- 3 stilk basilikum
- 200 g TINE® Ekte Revet Ost Original
Slik gjør du
1
Bland hvetemel, sammalt hvete, havregryn, bakepulver og salt i en bolle. Smelt smør og avkjøle noe.
2
Ha melk, smør og egg i en bolle og rør sammen. Hell det våte i det tørre og rør sammen. La røren svelle i 20 minutter.
3
Del vårløk og skinke i småbiter, grovhakk spinat og basilikum.
4
Varm opp vaffeljernet. Hell oppi røre og topp med ost, skinke og grønnsaker. Lukk vaffeljernet og stek vaffelen.
5
Ha vaflene over på en rist og la de avkjøle noe.
TipsØnsker du litt en litt mer spicy variant kan du strø over litt chiliflak. Prøv gjerne også å toppe vaffelen med litt guacamole.