Omelett i vaffeljern
En enkel og morsom måte å lage omelett til mange på! Med skinke, purre og revet ost blir det et helt måltid i en fei.
Enkel•25 min•10 personer
Ingredienser
- 10 stykk egg
- 1 dl TINE® Lettmelk 1,0 % fett
- 1 ts salt
- 1 ts pepper
- 0.25 stykk purre
- 100 g smårettskinke
- 150 g TINE® Ekte Revet Ost Original
- 50 g TINE® Meierismør, til steking
Slik gjør du
1
Knekk egg i en stor bolle og pisk inn melk, salt og pepper til en jevn røre.
2
Finhakk purre og rør inn i røren med skinke og revet ost.
3
Varm et vaffeljern, smør det med smør og hell en liten øse røre i. Stek omelettvaffelen til gyllen og legg over på rist.
TipsOmelett-vaflene er best rett fra vaffeljernet, men kan også avkjøles og serveres i matpakken.