Omelett i vaffeljern

Omelett i vaffeljern

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 25 min
En enkel og morsom måte å lage omelett til mange på! Med skinke, purre og revet ost blir det et helt måltid i en fei.

Ingredienser

Antall porsjoner

10 stk egg
1 dl Tinemelk® Lettmelk 1,2 % fett
1 ts salt
1 ts pepper
¼ stk purre
100 g smårettskinke
150 g TINE Revet Ost Original
50 g TINE Meierismør til steking

Slik gjør du det

    1. Knekk egg i en stor bolle og pisk inn melk, salt og pepper til en jevn røre.
    2. Finhakk purre og rør inn i røren med skinke og revet ost.
    3. Varm et vaffeljern, smør det med smør og hell en liten øse røre i. Stek omelettvaffelen til gyllen og legg over på rist.
Tips!

Omelett-vaflene er best rett fra vaffeljernet, men kan også avkjøles og serveres i matpakken.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat