Proteinbriks med havregryn

Proteinbriks med havregryn

4
10
Enkel50 min
Energirike rundstykker som lages i langpanne og ikke trenger å heve før steking. Kjapt og enkelt! Med cottage cheese og Kesam® blir disse ekstra saftige og gode. Denne oppskriften gir ca. 15 briks.

Ingredienser

Antall porsjoner

Slik gjør du det

  1. 1

    Sett ovnen på 180 °C og dekk en liten langpanne (ca. 20x30 cm) med bakepapir.

  2. 2

    Visp sammen cottage cheese, Kesam og egg. Ha i havremel, sammalt hvete, havregryn, bakepulver og salt og rør til en jevn deig.

  3. 3

    Fordel deigen i langpannen og press ut så den dekker hele. Dryss over havregryn og ost og stek midt i ovnen i ca. 35 minutter. Avkjøl og skjær i ruter.

    Tips

    Server disse med pålegg som ost, skinke eller leverpostei. De er også gode rett i hånden uten pålegg på.

Tips

Disse er godt egnet til å fryse, så doble gjerne oppskriften når du er i gang.

Del denne oppskriften: