Skip to main content

Proteinbriks med havregryn

Enkel
50min

Energirike rundstykker som lages i langpanne og ikke trenger å heve før steking. Kjapt og enkelt! Med cottage cheese og Kesam® blir disse ekstra saftige og gode. Denne oppskriften gir ca. 15 briks.

3.9
(52)
Next ImageProteinbriks med havregryn

Ingredienser

Antall porsjoner

1

Ingredienser

6 stk
egg
2 dl
havremel
2 dl
sammalt hvete, fin
2 dl
lettkokte havregryn
2 ts
bakepulver
1 ts
salt

Fremgangsmåte

  1. Sett ovnen på 180 °C og dekk en liten langpanne (ca. 20x30 cm) med bakepapir.

  2. Visp sammen cottage cheese, Kesam og egg. Ha i havremel, sammalt hvete, havregryn, bakepulver og salt og rør til en jevn deig.

  3. Fordel deigen i langpannen og press ut så den dekker hele. Dryss over havregryn og ost og stek midt i ovnen i ca. 35 minutter. Avkjøl og skjær i ruter.

    Tips

    Server disse med pålegg som ost, skinke eller leverpostei. De er også gode rett i hånden uten pålegg på.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Disse er godt egnet til å fryse, så doble gjerne oppskriften når du er i gang.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter