Grove vafler med ost og skinke
Enkel•30 min min
Vaffel i matpakka? Ja, klart det! Disse grove vaflene er gode med pålegg og grønnsaker på. Vaffelrøra er enkel og rask og holder flere dager i kjøleskapet.
Ingredienser
Antall stykker
-
50 g
-
3 stkegg
-
6 dl
-
1 ½ dlsammalt hvete, fin
-
1 ½ dlhvetemel
-
2 tsbakepulver
-
1 dlkruskakli
-
1 dlhavregryn
-
2 ssTINE® Meierismør , til steking
Pålegg
-
4 ss
-
8 skiversalatblader
-
16 skiver
-
8 skiverskinke
-
18 skiveragurk
-
2 dlspirer , kan sløyfes
-
4 stkreddiker i skiver
Slik gjør du det
-
1
Smelt smør. Pisk sammen egg og melk. Rør inn mel, bakepulver, kruskakli, havregryn og smeltet smør og pisk til en glatt røre. La hvile i 10 minutter.
-
2
Stek vafler i et varmt vaffeljern penslet med smør. Avkjøl vaflene på rist.
Pålegg
-
3
Smør vaflene med smør og legg på pålegg.
Tips
Pakk gjerne vaflene i plast så de holder seg myke, og pakk gjerne sprø grønnsaker i egne lufttette bokser slik at de holder seg sprø.