
Grove vafler med ost og skinke
Enkel•30 min min
Vaffel på matpakka? Ja, klart det! Disse grove vaflene er gode med pålegg og grønnsaker på. Vaffelrøra er enkel og rask og holder flere dager i kjøleskapet.
Ingredienser
Antall stykker
-
50 g
-
3 stkegg
-
6 dl
-
1 ½ dlsammalt hvete, fin
-
1 ½ dlhvetemel
-
2 tsbakepulver
-
1 dlkruskakli
-
1 dlhavregryn
-
2 ssTINE® Meierismør , til steking
Pålegg
-
4 ss
-
8 skiversalatblader
-
16 skiver
-
8 skiverskinke
-
18 skiveragurk
-
2 dlspirer , kan sløyfes
-
4 stkreddiker i skiver
Slik gjør du det
-
1
Smelt smør. Pisk sammen egg og melk. Rør inn mel, bakepulver, kruskakli, havregryn og smeltet smør og pisk til en glatt røre. La hvile i 10 minutter.
-
2
Stek vafler i et varmt vaffeljern penslet med smør. Avkjøl vaflene på rist.
Pålegg
-
3
Smør vaflene med smør og legg på pålegg.
Tips
Pakk gjerne vaflene i plast så de holder seg myke, og pakk gjerne sprø grønnsaker i egne lufttette bokser slik at de holder seg sprø.