Grove vafler med ost og skinke

(48)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Vaffel på matpakka? Ja, klart det! Disse grove vaflene er god med pålegg og grønnsaker på. Vaffelrøra er enkel og rask og holder flere dager i kjøleskapet.

Antall porsjoner

Ingredienser

50 gTINE Meierismør
3 stkegg
6 dlTinemelk® Helmelk 3,5 % fett
1 ½ dlsammalt hvete, fin
1 ½ dlhvetemel
2 tsbakepulver
1 dlkruskakli
1 dlhavregryn
2 ssTINE Meierismør, til steking

Pålegg

4 ssTINE Meierismør
8 skiversalatblader
16 skiverNorvegia® Original
8 skiverskinke
18 skiveragurker
2 dlspirer, kan sløyfes
 Les kommentarer (0) Legg i handleliste

Slik gjør du det

    1. Smelt smør. Pisk sammen egg og melk. Rør inn mel, bakepulver, kruskakli, havregryn og smeltet smør og pisk til en glatt røre. La hvile i 10 minutter.
    2. Stek vafler i et varmt vaffeljern penslet med smør. Avkjøl vaflene på rist.
  • Pålegg

    1. Smør vaflene med smør og legg på pålegg.

      Tips:

      Pakk gjerne vaflene i plast så de holder seg myke, og pakk gjerne sprø grønnsaker i egne lufttette bokser slik at de holder seg sprø.

Tips:

Vaffelrøren kan tilsettes både fløte, rømme eller andre meieriprodukter. Juster eventuelt med mer mel om røren blir for tynn.

Kommentarer

  Legg til kommentar