Grove vafler med ost og skinke

Grove vafler med ost og skinke

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 30 min
Vaffel på matpakka? Ja, klart det! Disse grove vaflene er god med pålegg og grønnsaker på. Vaffelrøra er enkel og rask og holder flere dager i kjøleskapet.

Ingredienser

Antall porsjoner

50 g TINE Meierismør
3 stk egg
6 dl Tinemelk® Helmelk 3,5 % fett
1 ½ dl sammalt hvete, fin
1 ½ dl hvetemel
2 ts bakepulver
1 dl kruskakli
1 dl havregryn
2 ss TINE Meierismør , til steking

Pålegg

4 ss TINE Meierismør
8 skiver salatblader
16 skiver Norvegia® Original
8 skiver skinke
18 skiver agurker
2 dl spirer , kan sløyfes

Slik gjør du det

    1. Smelt smør. Pisk sammen egg og melk. Rør inn mel, bakepulver, kruskakli, havregryn og smeltet smør og pisk til en glatt røre. La hvile i 10 minutter.
    2. Stek vafler i et varmt vaffeljern penslet med smør. Avkjøl vaflene på rist.
  1. Pålegg

    1. Smør vaflene med smør og legg på pålegg.
      Tips!

      Pakk gjerne vaflene i plast så de holder seg myke, og pakk gjerne sprø grønnsaker i egne lufttette bokser slik at de holder seg sprø.

Tips!

Vaffelrøren kan tilsettes både fløte, rømme eller andre meieriprodukter. Juster eventuelt med mer mel om røren blir for tynn.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat