
Minipaier med kremost
Enkel•50 min min
Nydelige porsjonspaier med kremost, cherrytomat og kokt skinke. Små porsjonspaier er populært å få i matpakken, til lunsj og til middag.
Ingredienser
Antall porsjoner
Bunn
-
1 pakkeferdig paibunn
-
100 gkokt skinke
-
6 stkcherrytomater
-
3 stkegg
-
2 dlTINE® Matfløte eller TineMelk Hel
-
1 begerTINE Kremgo® Urter eller annen variant (à 125 g)
-
¼ tssalt
-
¼ tspepper
-
½ dllett ristede pinjekjerner (kan sløyfes)
Slik gjør du det
-
1
Til denne oppskriften på minipaier, trenger du små paiformer, muffinsformer, eller muffinsbrett. Start med å sette på stekeovnen på 200ºC.
Bunnen
-
2
Trill Nå-deigen ut på bakebordet. Stikk ut sirkler på ca. 8-19 cm i diameter og ha dem i smurte, små muffinsformer, gjerne på brett, eller små paiformer/sandkakeformer. Deig som blir til overs, kjevler du om i gjen og stikker ut nye sirkler. Sett formene kjølig i ca. 20 minutter.
Fyllet
-
3
Visp sammen egg, fløte, kremost, salt og pepper til kremosten er oppløst. Fordel skinkebitene i formene og hell i egg- og osteblandingen. Del tomatene i to go legg dem i. Fordel pinjekjerner over.
-
4
Stek minipaiene midt i ovnen i ca. 30 minutter.
-
5
Server paiene varme, lune eller kalde, gjerne sammen med en frisk salat.