Omelett passer godt til både lunsj og middag. Hva med å glede barna eller deg selv med en fristende wrap i matpakka?
Enkel•15 min•2 personer
Ingredienser
4 stykk egg
2 ss TINE® Helmelk 3,5 % fett
0.5 ts salt
0.25 ts pepper
4 ts TINE® Meierismør
2 stykk vårløk, , finskivet
1 stykk rød paprika, , i terninger
0.5 beger TINE® Kremgo® Naturell, eller Kremgo med urter
2 stykk grov tortillalefse
8 skive salami
8 skive Norvegia® Smaksrik
4 stykk store salatblad
Slik gjør du
1
Pisk egg, melk, salt og pepper.
2
Stek én og én omelett i smør, i en liten panne på medium varme. Hell tilsvarende to egg i pannen av gangen, slik at du får tynne omeletter. Dryss over litt vårløk og paprika. Omeletten skal stivne og være gyllen på undersiden før du snur den, ca. 2 minutter. Stek 1 minutt til på den andre siden.
3
Smøre et lag med kremost på tortillalefsen. Legg omeletten på lefsen og topp med salami, ost og salat. Rull godt sammen, og server.
Tips
Friske urter eller alfa spirer smaker godt i denne wrappen.
4
Gjenta prosessen med neste omelett.
Lagre
Skriv ut
Del
Omelettwrap med salami
Enkel
15min
Omelett passer godt til både lunsj og middag. Hva med å glede barna eller deg selv med en fristende wrap i matpakka?