Omelettwrap med salami

Omelettwrap med salami

Kommentarer 6
  • Enkel
  • 15 min
Omelett passer godt til både lunsj og middag. Enklere enn dette kan det nesten ikke gjøres. Oppskriften holder til to omeletter.

Antall porsjoner

Ingredienser

4 stk egg
2 ss Tinemelk® Helmelk 3,5 % fett
½ ts salt
¼ ts pepper
4 ts TINE Meierismør
2 stk vårløk , finskivet
1 stk rød paprika , i terninger
8 skiver salami
8 skiver Ridder®
4 stk salatblader
4 stk tortillalefser

Slik gjør du det

    1. Pisk egg, melk, salt og pepper.
    2. Stek én og én omelett i smør, i en liten panne på medium varme. Hell tilsvarende to egg i pannen av gangen, slik at du får tynne omeletter. Dryss over litt vårløk og paprika. Omeletten skal stivne og være gyllen på undersiden før du snur den, ca. 2 minutter. Stek 1 minutt til på den andre siden.
    3. Legg omeletten på en tortillalefse. Legg på to skiver salami, to skiver ost og et salatblad. Rull godt sammen, og server.
      Tips!

      Du kan også smøre et lag med kremost på lefsen før omeletten legges på. Da blir wrapen enda saftigere.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

  • Karine

    2 år siden
    Kan disse lages kvelden før, til lunsj neste dag?:)

    Kommenter  (1)

    • Annicken Rønning Stenmark, Kokk og kundekonsulent

      2 år siden
      Hei Karine, Jeg ville anbefalt og laget klar røren kvelden før og stekt de rett før frokost/lunsj dagen etter om det er mulighet for det. Hvis ikke går det fint å lage de kvelden før, men putt de da i en lufttett matboks så fort de er avkjølt så ikke lefsen blir tørr og stiv. Lykke til :) Håper det smaker!

      Kommenter  (2)

      • Karine

        2 år siden
        Å lage de kvelden før gikk kjempe fint! Pakket de godt inn og de var ferske neste dag:) Mottaker var veldig fornøyd!

        Kommenter  (1)

        • Annicken Rønning Stenmark, Kokk og kundekonsulent

          2 år siden
          Så bra at mottaker ble fornøyd :) Takk for hyggelig tilbakemelding, karine!

          Kommenter  (1)


  • hemmelig

    2 år siden
    Jeg prøvde de og de var så supre at bestevennia mi spise opp alt å hun er kresen

    Kommenter  (0)

    • Øyvind , stolt kokk og baker,

      2 år siden
      Hei, Det er veldig hyggelig å høre, tusen takk for tilbakemeldingen :)

      Kommenter  (0)


Det er mye kjærlighet i god mat