Omelettwrap med salami

Omelettwrap med salami

6
21
Enkel15 min
Omelett passer godt til både lunsj og middag. Enklere enn dette kan det nesten ikke gjøres. Oppskriften holder til to omeletter.

Ingredienser

Antall porsjoner

Slik gjør du det

  1. 1

    Pisk egg, melk, salt og pepper.

  2. 2

    Stek én og én omelett i smør, i en liten panne på medium varme. Hell tilsvarende to egg i pannen av gangen, slik at du får tynne omeletter. Dryss over litt vårløk og paprika. Omeletten skal stivne og være gyllen på undersiden før du snur den, ca. 2 minutter. Stek 1 minutt til på den andre siden.

  3. 3

    Legg omeletten på en tortillalefse. Legg på to skiver salami, to skiver ost og et salatblad. Rull godt sammen, og server.

    Tips

    Du kan også smøre et lag med kremost på lefsen før omeletten legges på. Da blir wrapen enda saftigere.

Del denne oppskriften: