Skip to main content

Omelettwrap med salami

Enkel
15min

Omelett passer godt til både lunsj og middag. Hva med å glede barna eller deg selv med en fristende wrap i matpakka?

4.3
(44)
Next ImageOmelettwrap med salami

Ingredienser

Antall porsjoner

2

Ingredienser

4 stk
egg
0.5 ts
salt
0.25 ts
pepper
2 stk
vårløk, finskivet
1 stk
rød paprika, i terninger
0.5 beger
TINE® Kremgo® Naturell eller Kremgo med urter
2 stk
grov tortillalefse
8 skiver
salami
4 stk
store salatblad

Fremgangsmåte

  1. Pisk egg, melk, salt og pepper.

  2. Stek én og én omelett i smør, i en liten panne på medium varme. Hell tilsvarende to egg i pannen av gangen, slik at du får tynne omeletter. Dryss over litt vårløk og paprika. Omeletten skal stivne og være gyllen på undersiden før du snur den, ca. 2 minutter. Stek 1 minutt til på den andre siden.

  3. Smøre et lag med kremost på tortillalefsen. Legg omeletten på lefsen og topp med salami, ost og salat. Rull godt sammen, og server.

    Tips

    Friske urter eller alfa spirer smaker godt i denne wrappen.
  4. Gjenta prosessen med neste omelett.

Trykk for å vurdere oppskriften

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter