Håndkle og blad
Omelettwrap med salami
(1919)

Omelettwrap med salami

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Omelett passer godt til både lunsj og middag. Enklere enn dette kan det nesten ikke gjøres. Oppskriften holder til to omeletter.

Håndkle

Ingredienser

Antall porsjoner

4 stkegg
2 ssTinemelk® Helmelk 3,5 % fett
½ tssalt
¼ tspepper
4 tsTINE Meierismør
2 stkvårløk, finskivet
1 stkrød paprika, i terninger
8 skiversalami
8 skiverRidder®
4 stksalatblader
4 stktortillalefser
BladBlad

Slik gjør du det

    1. Pisk egg, melk, salt og pepper.
    2. Stek én og én omelett i smør, i en liten panne på medium varme. Hell tilsvarende to egg i pannen av gangen, slik at du får tynne omeletter. Dryss over litt vårløk og paprika. Omeletten skal stivne og være gyllen på undersiden før du snur den, ca. 2 minutter. Stek 1 minutt til på den andre siden.
    3. Legg omeletten på en tortillalefse. Legg på to skiver salami, to skiver ost og et salatblad. Rull godt sammen, og server.
      Blått hjerte
      Tips!

      Du kan også smøre et lag med kremost på lefsen før omeletten legges på. Da blir wrapen enda saftigere.

kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat