
Omelettwrap med salami
Enkel•15 min min
Omelett passer godt til både lunsj og middag. Enklere enn dette kan det nesten ikke gjøres. Oppskriften holder til to omeletter.
Ingredienser
Antall stykker
-
4 stkegg
-
2 ss
-
½ tssalt
-
¼ tspepper
-
4 ts
-
2 stkvårløk , finskivet
-
1 stkrød paprika , i terninger
-
½ begerSnøfrisk® Pepper & hvitløk (kan sløyfes)
-
2 stktortillalefser
-
8 skiversalami
-
8 skiver
-
4 stkstore salatblader
Slik gjør du det
-
1
Pisk egg, melk, salt og pepper.
-
2
Stek én og én omelett i smør, i en liten panne på medium varme. Hell tilsvarende to egg i pannen av gangen, slik at du får tynne omeletter. Dryss over litt vårløk og paprika. Omeletten skal stivne og være gyllen på undersiden før du snur den, ca. 2 minutter. Stek 1 minutt til på den andre siden.
-
3
Smøre et lag med kremost på tortillalefsen. Legg omeletten på lefsen og topp med salami, ost og salat. Rull godt sammen, og server.
Tips
Frisk persille smaker godt i denne wrappen.
-
4
Gjenta prosessen med neste omelett.