Omelettwrap med salami
Enkel•15 min min
Omelett passer godt til både lunsj og middag. Hva med å glede barna eller deg selv med en fristende wrap i matpakka?
Ingredienser
Antall stykker
-
4 stkegg
-
2 ss
-
½ tssalt
-
¼ tspepper
-
4 ts
-
2 stkvårløk , finskivet
-
1 stkrød paprika , i terninger
-
½ begerTINE Kremgo® Naturell eller Kremgo med urter
-
2 stkgrove tortillalefser
-
8 skiversalami
-
8 skiver
-
4 stkstore salatblader
Slik gjør du det
-
1
Pisk egg, melk, salt og pepper.
-
2
Stek én og én omelett i smør, i en liten panne på medium varme. Hell tilsvarende to egg i pannen av gangen, slik at du får tynne omeletter. Dryss over litt vårløk og paprika. Omeletten skal stivne og være gyllen på undersiden før du snur den, ca. 2 minutter. Stek 1 minutt til på den andre siden.
-
3
Smøre et lag med kremost på tortillalefsen. Legg omeletten på lefsen og topp med salami, ost og salat. Rull godt sammen, og server.
Tips
Friske urter eller alfa spirer smaker godt i denne wrappen.
-
4
Gjenta prosessen med neste omelett.