Skip to main content

Kjapp omelett med bacon, vårløk og tomat

Enkel
15min

Omelett er mat som metter og er raskt å tilberede. Fyllet i omelettene kan varieres etter hva du har lyst på, eller har i kjøleskapet.

4.0
(40)
Next ImageKjapp omelett med bacon, vårløk og tomat

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

200 g
bacon, i terninger
8 stk
egg
0.5 ts
salt
0.25 ts
pepper
2 ss
TINE® Meierismør til steking
4 stilk
vårløk, i ringer
12 stk
cherrytomat, delt i fire
2 dl
ruccola

Fremgangsmåte

  1. Stek bacon raskt i en glovarm stekepanne. Ta baconet fra stekepannen.

    Tips

    Ha baconet på kjøkkenpapir, slik at noe av fettet renner fra.

  2. Knekk egg i en bolle og ha i melk. Krydre med salt og pepper. Pisk lett sammen med en gaffel.

    Tips

    I stedet for melk, kan du bruke vann eller fløte.

  3. Stek fire omeletter i smør over middels varme. Rist og vend litt på stekepannen, slik at den rennende eggerøren renner ned i pannen og blir stekt.

  4. Ha på bacon, vårløk, tomat og ruccola, og brett eller rull sammen omeletten.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Server gjerne med godt brød og smør.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter