
Kjapp omelett med bacon, vårløk og tomat
Omelett er mat som metter og er raskt å tilberede. Fyllet i omelettene kan varieres etter hva du har lyst på, eller har i kjøleskapet.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Stek bacon raskt i en glovarm stekepanne. Ta baconet fra stekepannen.
Tips
Ha baconet på kjøkkenpapir, slik at noe av fettet renner fra.
- 2
Knekk egg i en bolle og ha i melk. Krydre med salt og pepper. Pisk lett sammen med en gaffel.
Tips
I stedet for melk, kan du bruke vann eller fløte.
- 3
Stek fire omeletter i smør over middels varme. Rist og vend litt på stekepannen, slik at den rennende eggerøren renner ned i pannen og blir stekt.
- 4
Ha på bacon, vårløk, tomat og ruccola, og brett eller rull sammen omeletten.
Tips
Server gjerne med godt brød og smør.