Kjapp omelett med bacon, vårløk og tomat
Omelett er mat som metter og er raskt å tilberede. Fyllet i omelettene kan varieres etter hva du har lyst på, eller har i kjøleskapet.
Enkel•15 min•4 personer
Ingredienser
- 200 g bacon, , i terninger
- 8 stykk egg
- 8 ss TINE® Lettmelk 1,0 % fett
- 0.5 ts salt
- 0.25 ts pepper
- 2 ss TINE® Meierismør, til steking
- 4 stilk vårløk, , i ringer
- 12 stykk cherrytomat, , delt i fire
- 2 dl ruccola
Slik gjør du
1
Stek bacon raskt i en glovarm stekepanne. Ta baconet fra stekepannen.
TipsHa baconet på kjøkkenpapir, slik at noe av fettet renner fra.
2
Knekk egg i en bolle og ha i melk. Krydre med salt og pepper. Pisk lett sammen med en gaffel.
TipsI stedet for melk, kan du bruke vann eller fløte.
3
Stek fire omeletter i smør over middels varme. Rist og vend litt på stekepannen, slik at den rennende eggerøren renner ned i pannen og blir stekt.
4
Ha på bacon, vårløk, tomat og ruccola, og brett eller rull sammen omeletten.
TipsServer gjerne med godt brød og smør.