Skip to main content

Omelett med reker og salat

Enkel
15min

En saftig omelett er rask og mettende middag. Fyll omeletten med det du liker eller har hjemme som skinke, røkelaks, reker eller revet ost.

4.4
(8)
Next ImageOmelett med reker og salat

Ingredienser

Antall porsjoner

4

Omelett

8 stk
egg
8 ss
vann, melk eller fløte
0.5 ts
salt
0.25 ts
pepper
4 ss
gressløk, hakket
2 ss
TINE® Meierismør, til steking

Fyll

4 dl
pillede reker
12 stk
cherrytomat, delt i to

Til servering

1 pose
salat, blanding
1 dl
lett dressing, f.eks med urter
4 skiver
brød, grovt

Fremgangsmåte

  1. Ha egg og vann i en bolle, og krydre med salt og pepper. Tilsett gressløk og pisk lett sammen med en gaffel.

  2. Stek omelett i smør, over middels varme. Det tar ca. 2 minutter og steke en omelett. Rist og vend litt på stekepanna, så den flytende eggerøren renner ned i panna og blir stekt.

    Tips

    Bruk en stekepanne med teflonbelegg, slik at omeletten ikke setter seg fast i panna.

  3. Ha ønsket fyll på omelettene, og brett eller rull sammen.

  4. Ha omelettene over på en tallerken, og server med salat, dressing og brød.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Hvis du ønsker mer smak på omelettene, kan du ha i friske hakkede krydderurter som timian, basilikum eller koriander. Chili er også godt hvis du liker omeletten sterk.

 

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter