
Omelett med reker og salat
Enkel•15 min min
En saftig omelett er rask og mettende middag. Fyll omeletten med det du liker eller har hjemme som skinke, røkelaks, reker eller revet ost.
Ingredienser
Antall porsjoner
Omelett
-
8 stkegg
-
8 ssvann , melk eller fløte
-
½ tssalt
-
¼ tspepper
-
4 ssgressløk , hakket
-
2 ssTINE® Meierismør , til steking
Fyll
-
4 dlpillede reker
-
2 dl
-
12 stkcherrytomater , delt i to
Til servering
-
1 posesalat , blanding
-
1 dllett dressing , f.eks med urter
-
4 skiverbrød , grovt
Slik gjør du det
-
1
Ha egg og vann i en bolle, og krydre med salt og pepper. Tilsett gressløk og pisk lett sammen med en gaffel.
-
2
Stek omelett i smør, over middels varme. Det tar ca. 2 minutter og steke en omelett. Rist og vend litt på stekepanna, så den flytende eggerøren renner ned i panna og blir stekt.
Tips
Bruk en stekepanne med teflonbelegg, slik at omeletten ikke setter seg fast i panna.
-
3
Ha ønsket fyll på omelettene, og brett eller rull sammen.
-
4
Ha omelettene over på en tallerken, og server med salat, dressing og brød.