Omelett med reker og salat

Omelett med reker og salat

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 15 min
En saftig omelett er rask og mettende middag. Fyll omeletten med det du liker eller har hjemme som skinke, røkelaks, reker eller revet ost.

Ingredienser

Antall porsjoner

Omelett

8 stk egg
8 ss vann , melk eller fløte
½ ts salt
¼ ts pepper
4 ss gressløk , hakket
2 ss TINE Meierismør , til steking

Fyll

4 dl pillede reker
2 dl TINE Revet Lettost 17% fett
12 stk cherrytomater , delt i to

Til servering

1 pose salat , blanding
1 dl lett dressing , f.eks med urter
4 skiver brød , grovt

Slik gjør du det

    1. Ha egg og vann i en bolle, og krydre med salt og pepper. Tilsett gressløk og pisk lett sammen med en gaffel.
    2. Stek omelett i smør, over middels varme. Det tar ca. 2 minutter og steke en omelett. Rist og vend litt på stekepanna, så den flytende eggerøren renner ned i panna og blir stekt.
      Tips!

      Bruk en stekepanne med teflonbelegg, slik at omeletten ikke setter seg fast i panna.

    3. Ha ønsket fyll på omelettene, og brett eller rull sammen.
    4. Ha omelettene over på en tallerken, og server med salat, dressing og brød.
Tips!

Hvis du ønsker mer smak på omelettene, kan du ha i friske hakkede krydderurter som timian, basilikum eller koriander. Chili er også godt hvis du liker omeletten sterk.

 

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat