Omelett med reker og salat

(3)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

En saftig omelett er rask og mettende middag. Fyll omeletten med det du liker eller har hjemme som skinke, røkelaks, reker eller revet ost.

Antall porsjoner

4

Ingredienser

Omelett

8 stkegg
8 ssvann, melk eller fløte
½ tssalt
¼ tspepper
4 ssgressløk, hakket
2 ssTINE Meierismør, til steking

Fyll

4 dlpillede reker
2 dlTINE Revet Lettost 17% fett
12 stkcherrytomater, delt i to

Til servering

1 posesalat, blanding
1 dllett dressing, f.eks med urter
4 skiverbrød, grovt
 Legg i handleliste

Slik gjør du det

    1. Ha egg og vann i en bolle, og krydre med salt og pepper. Tilsett gressløk og pisk lett sammen med en gaffel.
    2. Stek omelett i smør, over middels varme. Det tar ca. 2 minutter og steke en omelett. Rist og vend litt på stekepanna, så den flytende eggerøren renner ned i panna og blir stekt.

      Tips:

      Bruk en stekepanne med teflonbelegg, slik at omeletten ikke setter seg fast i panna.

    3. Ha ønsket fyll på omelettene, og brett eller rull sammen.
    4. Ha omelettene over på en tallerken, og server med salat, dressing og brød.

Tips:

Hvis du ønsker mer smak på omelettene, kan du ha i friske hakkede krydderurter som timian, basilikum eller koriander. Chili er også godt hvis du liker omeletten sterk.

 

 Les kommentarer (0)

Kommentarer

  Legg til kommentar