Fransk osteomelett

(23)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Lekker osteomelett til lunsj eller middag for deg som ønsker et lettere middagstips laget på få minutter.

Antall porsjoner

Ingredienser

8 stkegg
8 ssTinemelk® Helmelk 3,5 % fett
150 gJarlsberg® Revet eller annen god ost revet
½ tssalt
¼ tspepper
3 ssTINE Meierismør
3 stkfinsnittet vårløk

Slik gjør du det

    1. Pisk egg og melk med halvparten av osten, litt salt og kvernet pepper.
    2. Varm smør i en liten panne, hell eggeblandingen over og stek omeletten ved svak varme. Løft i blandingen med en gaffel innimellom. Når omeletten er gyllen og sammenhengende drysses den snittede vårløken og resten av osten over.

Tips:

Server gjerne omeletten med en velkrydret pølseskive sammen med godt brød, gjerne landbrød. Salat smaker også godt til.

Kommentarer

  Legg til kommentar