Norvegiaomelett
Omelett smaker alltid godt til frokost eller en rask lunsj. Her er oppskrift på en enkel omelett med frisk og god smak.
Enkel•20 min•4 personer
Ingredienser
Omelett
- 4 stykk egg
- 2 ss vann
- 0.5 ts salt
- 0.25 ts pepper
- 2 ss TINE® Meierismør
- 100 g Norvegia® Revet
- 2 stykk salvieblader
Tilbehør
- 4 skive brød
- 4 stykk salatblad
- 8 stykk friske salvieblader
- 8 stykk cherrytomat
Slik gjør du
1
Pisk sammen egg, vann, salt og pepper. Ha smør i en stekepanne på lav varme. Hell i eggeblandingen og la det sette seg i bunnen.
2
Dryss på ost og noen salvieblader. Omeletten skal ikke stivne helt, men være litt ”bløt” på toppen. Brett 2 sider mot hverandre .
Tilbehør
1
Server på godt brød med salat, salvie og søte tomater.
TipsOmelett passer perfekt som matpakke.