Norvegiaomelett

Norvegiaomelett

Kommentarer 2
  • Enkel
  • 20 min
Omelett smaker alltid godt til frokost eller en rask lunsj. Her er oppskrift på en enkel omelett med frisk og god smak.

Ingredienser

Antall porsjoner

Omelett

4 stk egg
2 ss vann
½ ts salt
¼ ts pepper
2 ss TINE Meierismør
100 g Norvegia® Revet
2 stk salvieblad

Tilbehør

4 skiver brød
4 stk salatblader
8 stk friske salvieblad
8 stk cherrytomater

Slik gjør du det

    1. Pisk sammen egg, vann, salt og pepper. Ha smør i en stekepanne på lav varme. Hell i eggeblandingen og la det sette seg i bunnen.
    2. Dryss på ost og noen salvieblader. Omeletten skal ikke stivne helt, men være litt ”bløt” på toppen. Brett 2 sider mot hverandre .
  1. Tilbehør

    1. Server på godt brød med salat, salvie og søte tomater.
Tips!

Omelett passer perfekt som matpakke.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

  • Anne Lise Brandstorp

    4 år siden
    Supergodt hvis man i tillegg steker gul løk i tynne skiver litt først, har oppi 1 knust hvitløk på slutten av stekingen av løken, og har så resten av denne oppskriften oppi. Prøv!

    Kommenter  (0)

    • Alexander Nilsen, Matfaglig webredaktør

      4 år siden
      Takk for gode og fristende tips, Anne Lise :)

      Kommenter  (0)


Det er mye kjærlighet i god mat