Norvegiaomelett
Enkel•20 min min
Omelett smaker alltid godt til frokost eller en rask lunsj. Her er oppskrift på en enkel omelett med frisk og god smak.
Ingredienser
Antall porsjoner
Omelett
-
4 stkegg
-
2 ssvann
-
½ tssalt
-
¼ tspepper
-
2 ss
-
100 g
-
2 stksalvieblad
Tilbehør
-
4 skiverbrød
-
4 stksalatblader
-
8 stkfriske salvieblad
-
8 stkcherrytomater
Slik gjør du det
-
1
Pisk sammen egg, vann, salt og pepper. Ha smør i en stekepanne på lav varme. Hell i eggeblandingen og la det sette seg i bunnen.
-
2
Dryss på ost og noen salvieblader. Omeletten skal ikke stivne helt, men være litt ”bløt” på toppen. Brett 2 sider mot hverandre .
Tilbehør
-
3
Server på godt brød med salat, salvie og søte tomater.