Omelett med cherrytomat

Omelett med cherrytomat

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 30 min
Enkel og rask omelett med cherrytomat og basilikum. Oppskriften holder til 4 omeletter.

Antall porsjoner

Ingredienser

8 stk egg
8 ss vann
¼ ts salt
2 ss TINE Meierismør
16 stk cherrytomater
1 dl frisk basilikum

Slik gjør du det

    1. Visp sammen egg, vann og salt.
    2. Smelt en bit av smøret i stekepanna til det freser. Hell i litt av eggeblandingen. Stek omeletten ved å skyve den stivnede massen inn mot midten, slik at det som fortsatt er flytende kommer i direkte kontakt med panna.
    3. Skyll og del cherrytomat i to. Skjær basilikum i biter.
    4. Legg på noen tomater og litt basilikum når omeletten begynner å bli ferdig. Brett den dobbelt, og hvelv den over på en tallerken. Gjenta med de neste omelettene.
Tips!

Server gjerne omeletten med grovt brød til. Hvis du ønsker litt kjøttpålegg i, er kokt skinke et godt alternativ.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat