Omelettmuffins

(55)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Omelettmuffins er en annerledes måte å servere omelett på, minst like godt, og fine å ha med på piknik eller i matboksen i lunsjen. Ekstra godt smaker de med en god salat og nybakt brød til.

Antall porsjoner

12

Ingredienser

150 gbacon
1 stkpurre i strimler
12 stksmå tomater delt i to
½ ssfrisk oregano
4 stkegg
2 ½ dlTINE Matfløte
50 gNorvegia® Revet eller annen mild ost

Slik gjør du det

    1. Av denne porsjonen blir det ca. 12 muffins. Sett stekeovnen på 200 °C.
    2. Stek bacon i eget fett. Tilsett purrestrimler og la surre videre ca. 1 minutt. Legg i tomater og la de steke med. Smak til med salt og nykvernet pepper.
    3. Rør sammen egg, hakket oregano, fløte og ost.
    4. Fordel bacon, purre og tomat-røren i store smurte muffinsformer, gjerne muffinsbrett (som er smurt). Bruker du papirformer, bør de være litt tykke.
    5. Hell blandingen i formene. Stek i ca. 15 minutter til omelettene har stivnet.
    6. Server med en god salat og nybakt brød. Omelettene kan også serveres kalde.

Tips:

Pølserester til overs fra tidligere middager denne uken? Del dem i biter og ha dem i de gode omelettmuffinsene!

Kommentarer