tablecloth-basil
Omelettmuffins
(58)

Omelettmuffins

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Omelettmuffins er en annerledes måte å servere omelett på, minst like godt, og fine å ha med på piknik eller i matboksen i lunsjen. Ekstra godt smaker de med en god salat og nybakt brød til.

Tablecloth

Ingredienser

Antall porsjoner

12
150 gbacon
1 stkpurre i strimler
12 stksmå tomater delt i to
½ ssfrisk oregano
4 stkegg
2 ½ dlTINE Matfløte
50 gNorvegia® Revet eller annen mild ost
Basil1Basil2

Slik gjør du det

    1. Av denne porsjonen blir det ca. 12 muffins. Sett stekeovnen på 200 °C.
    2. Stek bacon i eget fett. Tilsett purrestrimler og la surre videre ca. 1 minutt. Legg i tomater og la de steke med. Smak til med salt og nykvernet pepper.
    3. Rør sammen egg, hakket oregano, fløte og ost.
    4. Fordel bacon, purre og tomat-røren i store smurte muffinsformer, gjerne muffinsbrett (som er smurt). Bruker du papirformer, bør de være litt tykke.
    5. Hell blandingen i formene. Stek i ca. 15 minutter til omelettene har stivnet.
    6. Server med en god salat og nybakt brød. Omelettene kan også serveres kalde.
blue heart
Tips!

Pølserester til overs fra tidligere middager denne uken? Del dem i biter og ha dem i de gode omelettmuffinsene!

Comments

Kommentarer

Tableclothblue heartpayoff