Skip to main content

Omelettmuffins

Enkel
25min

Omelettmuffins er en annerledes måte å servere omelett på, minst like godt, og fine å ha med på piknik eller i matboksen i lunsjen. Ekstra godt smaker de med en god salat og nybakt brød til.

3.6
(74)
Next ImageOmelettmuffins

Ingredienser

Antall porsjoner

12

Ingredienser

150 g
bacon
1 stk
purre i strimler
12 stk
små tomat delt i to
0.5 ss
frisk oregano/mynte
4 stk
egg
50 g
Norvegia® Revet eller annen mild ost

Fremgangsmåte

  1. Av denne porsjonen blir det ca. 12 muffins. Sett stekeovnen på 200 °C.

  2. Stek bacon i eget fett. Tilsett purrestrimler og la surre videre ca. 1 minutt. Legg i tomater og la de steke med. Smak til med salt og nykvernet pepper.

  3. Rør sammen egg, hakket oregano, fløte og ost.

  4. Fordel bacon, purre og tomat-røren i store smurte muffinsformer, gjerne muffinsbrett (som er smurt). Bruker du papirformer, bør de være litt tykke.

  5. Hell blandingen i formene. Stek i ca. 15 minutter til omelettene har stivnet.

  6. Server med en god salat og nybakt brød. Omelettene kan også serveres kalde.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Pølserester til overs fra tidligere middager denne uken? Del dem i biter og ha dem i de gode omelettmuffinsene!

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter