Omelettmuffins

Omelettmuffins

6
61
Enkel25 min
Omelettmuffins er en annerledes måte å servere omelett på, minst like godt, og fine å ha med på piknik eller i matboksen i lunsjen. Ekstra godt smaker de med en god salat og nybakt brød til.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 150 g
    bacon
  • 1 stk
    purre i strimler
  • 12 stk
    små tomater delt i to
  • ½ ss
    frisk oregano
  • 4 stk
    egg
  • 2 ½ dl
  • 50 g
    Norvegia® Revet eller annen mild ost

Slik gjør du det

  1. 1

    Av denne porsjonen blir det ca. 12 muffins. Sett stekeovnen på 200 °C.

  2. 2

    Stek bacon i eget fett. Tilsett purrestrimler og la surre videre ca. 1 minutt. Legg i tomater og la de steke med. Smak til med salt og nykvernet pepper.

  3. 3

    Rør sammen egg, hakket oregano, fløte og ost.

  4. 4

    Fordel bacon, purre og tomat-røren i store smurte muffinsformer, gjerne muffinsbrett (som er smurt). Bruker du papirformer, bør de være litt tykke.

  5. 5

    Hell blandingen i formene. Stek i ca. 15 minutter til omelettene har stivnet.

  6. 6

    Server med en god salat og nybakt brød. Omelettene kan også serveres kalde.

Tips

Pølserester til overs fra tidligere middager denne uken? Del dem i biter og ha dem i de gode omelettmuffinsene!

Del denne oppskriften: