Skip to main content

Matmuffins med spinat og chevre

Enkel
45min

Matmuffins kan være en kjærkommen variasjon i barnas matpakker eller noe godt til kveldsmaten. Innebakt spinat og chevre gir en ekstra spennende touch. Denne oppskriften passer til 12 små eller 6 store matmuffins.

3.5
(21)
Next ImageMatmuffins med spinat og chevre

Ingredienser

Antall porsjoner

Muffins

4 dl
hvetemel
1 dl
sammalt hvete, grov
2 ts
bakepulver
0.5 ts
salt
3 stk
egg
150 g
grovhakket frisk spinat

Fyll

1 stk
egg
1 ss
tomatpuré
200 g
Chevre Naturell
0.5 stk
squash
8 stk
soltørket tomat i olje

Fremgangsmåte

  1. Sett stekeovnen på 200 °C. Smelt smør og visp smøret sammen med egg, og Kefir. Grovhakk spinat.

  2. Bland mel, bakepulver, salt og spinat. Rør blandingene sammen.

  3. Bruk et muffinsbrett til 12 muffins med små papirformer i. Du kan også bruk store papirformer. Deigen gir 12 små eller 6 store muffins avhengig av formens størrelse. Fyll formene 2/3 fulle.

Fyll

  1. Pisk sammen egg, og bland inn Kefir og tomatpuré. Gjør en liten fordypning i hver muffins med en stor skje og ha i fyllet.

  2. Del ost i biter. Del soltørket tomat i to og skjær squash i tynne skiver. Ha en ostebit, en squashbit og en tomatbit på hver muffins. Stek muffinsene midt i ovnen på 200 °C i 20 - 25 minutter.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Hvis du ønsker grove matmuffins, bytter du bare ut halvparten av melet med sammalt hvete grov.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter