
Matmuffins med spinat og chevre
Matmuffins kan være en kjærkommen variasjon i barnas matpakker eller noe godt til kveldsmaten. Innebakt spinat og chevre gir en ekstra spennende touch. Denne oppskriften passer til 12 små eller 6 store matmuffins.

Ingredienser
Antall porsjoner
Muffins
Fyll
Fremgangsmåte
- 1
Sett stekeovnen på 200 °C. Smelt smør og visp smøret sammen med egg, og Kefir. Grovhakk spinat.
- 2
Bland mel, bakepulver, salt og spinat. Rør blandingene sammen.
- 3
Bruk et muffinsbrett til 12 muffins med små papirformer i. Du kan også bruk store papirformer. Deigen gir 12 små eller 6 store muffins avhengig av formens størrelse. Fyll formene 2/3 fulle.
Fyll
- 4
Pisk sammen egg, og bland inn Kefir og tomatpuré. Gjør en liten fordypning i hver muffins med en stor skje og ha i fyllet.
- 5
Del ost i biter. Del soltørket tomat i to og skjær squash i tynne skiver. Ha en ostebit, en squashbit og en tomatbit på hver muffins. Stek muffinsene midt i ovnen på 200 °C i 20 - 25 minutter.
Tips
Hvis du ønsker grove matmuffins, bytter du bare ut halvparten av melet med sammalt hvete grov.