
Ost- og skinkemuffins
Oppskrift på gode og saftige matpakkemuffins med ost og skinke. Matmuffins er fine å servere til lunsj, ha med ut på piknik eller som et spennende innslag i matpakken. Muffinsene kan fryses, og dermed kan du alltid ha nistemat på lur!

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Oppå:
Fremgangsmåte
- 1
Sett stekeovnen på 200 °C og finn fram mellomstore muffinsformer eller gjerne stekebrett med muffinsformer og bakepapir.
- 2
Start med å blande alt det tørre i en bolle, gjerne i en kjøkkenmaskin. Tilsett revet ost og skinke i strimler.
- 3
Bland egg, melk og smeltet smør og hell det i melblandingen. Rør godt til alt er blandet.
Tips
Ønsker du litt mer "pizzapreg" på muffinsene, kan du tilsette 1-2 ts tørket oregano. - 4
Fordel røren i muffinsformer (ca. ¾ fulle) og sett formene i en muffinsplate. Strø over revet ost.
- 5
Stek de gode matmuffinsene midt i ovnen i ca. 10-15 minutter, eller til osten er gyllen. La dem avkjøle på rist.
Tips
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter

