Norvegia® #LivetUt

Norvegia® Lettost 16% fett

Norvegia® Lett er et alternativ for deg som ønsker den milde gode Norvegia-smaken – men med mindre fett. Norvegia® Lett er merket med nøkkelhull og inneholder kun 16 % fett. Norvegia® Lett er lagret i 4 måneder før den finner veien til ditt kjøleskap. Norvegia® Lett har samme bruksområder som de andre variantene, og passer godt både som terninger, en deilig salat eller revet i en lun omelett.

Norvegia® er en klassiker i norske kjøleskap, og Norges mest spiste ost. Alle har et forhold til den milde gode smaken av Norvegia®, og for de aller fleste av oss er dette et godt forhold som varer hele livet. Norvegia Lett har fortsatt den milde, gode smaken av Norvegia®, bare mindre fett. Osten nytes gjerne på et deilig knekkebrød eller på toppen av en omelett.

Norvegia® er naturlig fri for laktose

Se oversikt over TINEs laktosefrie oster her

Historien om Norvegia®

I 1859, bare noen år etter at Asbjørnsen og Moe ga ut sin berømte samling, ble første kapittel skrevet i enda et norsk eventyr: Nittedal Meieri satte i gang produksjonen av Norsk Gouda, gulosten som skulle vinne hele kongeriket og etter hvert skulle få navnet Norvegia®. Se Norvegia® sin historielinje.

Norvegia® reklamefilmer

Merkevarer