Karbonade-toast med Norvegia®
Enkel
10min
En rask vri på et klassisk karbonadesmørbrød med masse smeltet ost. Perfekt til middag! «Digg på 1-2-3»
3.7
(23)

Ingredienser
2 skiver 
 grovbrød 
2 ts 
 ketchup 
4 skiver 
1 stk 
 karbonadekake 
2 skiver 
 rødløk 
1 ts 
Slik gjør du
- 1Smør brødskivene med ketsjup og legg på osteskiver. 
- 2Del karbonade i to og legg på med løkringer. Legg skivene sammen. 
- 3Smør litt smør på toppen og bunnen, eventuelt bruk en ostehøvel og lag skiver som legges på, og stek i et varmt toastjern til gyllen og osten er smeltet. Tips Har du ikke et toastjern, kan du bruke vaffeljern eller steke toasten på begge sider i en varm panne med smør. Har du syltet eller karamellisert løk passer det godt til. Du kan også frese litt løk, noen poteter og et speilegg og servere til.
Trykk for å vurdere oppskriften




