Karbonade-toast med Norvegia®
Enkel
10min
En rask vri på et klassisk karbonadesmørbrød med masse smeltet ost. Perfekt til middag! «Digg på 1-2-3»
3.7
(23)

Ingredienser
Porsjoner
2 skiver
grovbrød
2 ts
ketchup
4 skiver
1 stk
karbonadekake
2 skiver
rødløk
1 ts
Slik gjør du
- 1
Smør brødskivene med ketsjup og legg på osteskiver.
- 2
Del karbonade i to og legg på med løkringer. Legg skivene sammen.
- 3
Smør litt smør på toppen og bunnen, eventuelt bruk en ostehøvel og lag skiver som legges på, og stek i et varmt toastjern til gyllen og osten er smeltet.
Tips
Har du ikke et toastjern, kan du bruke vaffeljern eller steke toasten på begge sider i en varm panne med smør. Har du syltet eller karamellisert løk passer det godt til. Du kan også frese litt løk, noen poteter og et speilegg og servere til.
Trykk for å vurdere oppskriften