Karbonade-toast med Norvegia®
Enkel•10 min min
En rask vri på et klassisk karbonadesmørbrød med masse smeltet ost. Perfekt til middag! «Digg på 1-2-3»
Ingredienser
Antall porsjoner
-
2 skivergrovbrød
-
2 tsketchup
-
4 skiver
-
1 stkkarbonadekake
-
2 skiverrødløk
-
1 ts
Slik gjør du det
-
1
Smør brødskivene med ketsjup og legg på osteskiver.
-
2
Del karbonade i to og legg på med løkringer. Legg skivene sammen.
-
3
Smør litt smør på toppen og bunnen, eventuelt bruk en ostehøvel og lag skiver som legges på, og stek i et varmt toastjern til gyllen og osten er smeltet.
Tips
Har du ikke et toastjern, kan du bruke vaffeljern eller steke toasten på begge sider i en varm panne med smør. Har du syltet eller karamellisert løk passer det godt til. Du kan også frese litt løk, noen poteter og et speilegg og servere til.