Skip to main content

Karbonade-toast med Norvegia®

Enkel
10min

En rask vri på et klassisk karbonadesmørbrød med masse smeltet ost. Perfekt til middag! «Digg på 1-2-3»

3.7
(23)
Next ImageKarbonade-toast med Norvegia®

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

2 skiver
grovbrød
2 ts
ketchup
1 stk
karbonadekake
2 skiver
rødløk

Fremgangsmåte

  1. Smør brødskivene med ketsjup og legg på osteskiver.

  2. Del karbonade i to og legg på med løkringer. Legg skivene sammen.

  3. Smør litt smør på toppen og bunnen, eventuelt bruk en ostehøvel og lag skiver som legges på, og stek i et varmt toastjern til gyllen og osten er smeltet.

    Tips

    Har du ikke et toastjern, kan du bruke vaffeljern eller steke toasten på begge sider i en varm panne med smør. Har du syltet eller karamellisert løk passer det godt til. Du kan også frese litt løk, noen poteter og et speilegg og servere til. 
Trykk for å vurdere oppskriften

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter