Karbonade-toast med Norvegia®

Karbonade-toast med Norvegia®

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 10 min
   En rask vri på et klassisk karbonadesmørbrød med masse smeltet ost. Perfekt til middag! «Digg på 1-2-3»

Ingredienser

Antall porsjoner

2 skiver grovbrød
2 ts ketchup
4 skiver Norvegia® Original
1 stk karbonadekake
2 skiver rødløk
1 ts TINE Meierismør

Slik gjør du det

    1. Smør brødskivene med ketsjup og legg på osteskiver.
    2. Del karbonade i to og legg på med løkringer. Legg skivene sammen.
    3. Smør litt smør på toppen og bunnen, eventuelt bruk en ostehøvel og lag skiver som legges på, og stek i et varmt toastjern til gyllen og osten er smeltet.
      Tips!
      Har du ikke et toastjern, kan du bruke vaffeljern eller steke toasten på begge sider i en varm panne med smør. Har du syltet eller karamellisert løk passer det godt til. Du kan også frese litt løk, noen poteter og et speilegg og servere til. 
Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat