Green Godess Vaffelsandwich med tre oster

Green Goddess toast med tre oster

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 15 min
Toast der Norvegia®, Jarlsberg® og cheddar smelter sammen til et fristende lite måltid med masse grønt.

Antall porsjoner

Ingredienser

4 skiver godt brød
8 skiver Norvegia® Original
8 skiver Jarlsberg® Original
8 skiver cheddar
½ dl frisk spinat
8 skiver squash
1 stk avokado
1 bunt spirer
¼ ts salt og pepper
1 ss olje til pensling

Pesto

1 potte basilikum
1 pakke pinjekjerner ca. 60 gram
1 stk hvitløksfedd
50 g parmesan
1 ½ dl olivenolje

Slik gjør du det

    1. Ha basilikumblader, pinjekjerner, hvitløk og parmesan i en kjøkkenmaskin med knivblad og kjør til finmalt. Spe gradvis med oljen mens maskinen går til du har en tykk pesto.
    2. Smør pesto på to skiver og topp med Norvegia, Cheddar og spinat. Skrell avokado, del i skiver og legg på
    3. Legg skiver med Jarlsberg og squash på toppen av det og fordel spirer utover.
    4. Smør pesto på de to andre skivene og legg på toppen, klem litt sammen. Du kan gjerne legge til noen skjeer ekstra med pesto mellom lagene om du ønsker.
    5. Stek ostesmørbrød i et varmt vaffeljern ved å legge det i midten og klemme jernet sammen. Pensle jernet med olje før du legger sandwichen inn. Stek til gyllent og sprøtt.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat