Skip to main content

Green Goddess toast med tre oster

Enkel
15min

Toast der Norvegia®, Jarlsberg® og cheddar smelter sammen til et fristende lite måltid med masse grønt.

4.7
(10)
Next ImageGreen Goddess toast med tre oster

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

4 skiver
godt brød
0.5 dl
frisk spinat
8 skiver
squash
1 stk
avokado
1 bunt
spirer
0.25 ts
salt og pepper
1 ss
olje til pensling

Pesto

1 potte
basilikum
1 pakke
pinjekjerner ca. 60 gram
1 stk
hvitløksfedd
50 g
parmesan
1.5 dl
olivenolje

Fremgangsmåte

  1. Ha basilikumblader, pinjekjerner, hvitløk og parmesan i en kjøkkenmaskin med knivblad og kjør til finmalt. Spe gradvis med oljen mens maskinen går til du har en tykk pesto.

  2. Smør pesto på to skiver og topp med Norvegia, Cheddar og spinat. Skrell avokado, del i skiver og legg på

  3. Legg skiver med Jarlsberg og squash på toppen av det og fordel spirer utover.

  4. Smør pesto på de to andre skivene og legg på toppen, klem litt sammen. Du kan gjerne legge til noen skjeer ekstra med pesto mellom lagene om du ønsker.

  5. Stek ostesmørbrød i et varmt vaffeljern ved å legge det i midten og klemme jernet sammen. Pensle jernet med olje før du legger sandwichen inn. Stek til gyllent og sprøtt.

Trykk for å vurdere oppskriften

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter