Green Goddess toast med tre oster
Enkel•15 min min
Toast der Norvegia®, Jarlsberg® og cheddar smelter sammen til et fristende lite måltid med masse grønt.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
4 skivergodt brød
-
8 skiver
-
8 skiver
-
8 skiver
-
½ dlfrisk spinat
-
8 skiversquash
-
1 stkavokado
-
1 buntspirer
-
¼ tssalt og pepper
-
1 ssolje til pensling
Pesto
-
1 pottebasilikum
-
1 pakkepinjekjerner ca. 60 gram
-
1 stkhvitløksfedd
-
50 gparmesan
-
1 ½ dlolivenolje
Slik gjør du det
-
1
Ha basilikumblader, pinjekjerner, hvitløk og parmesan i en kjøkkenmaskin med knivblad og kjør til finmalt. Spe gradvis med oljen mens maskinen går til du har en tykk pesto.
-
2
Smør pesto på to skiver og topp med Norvegia, Cheddar og spinat. Skrell avokado, del i skiver og legg på
-
3
Legg skiver med Jarlsberg og squash på toppen av det og fordel spirer utover.
-
4
Smør pesto på de to andre skivene og legg på toppen, klem litt sammen. Du kan gjerne legge til noen skjeer ekstra med pesto mellom lagene om du ønsker.
-
5
Stek ostesmørbrød i et varmt vaffeljern ved å legge det i midten og klemme jernet sammen. Pensle jernet med olje før du legger sandwichen inn. Stek til gyllent og sprøtt.