Jarlsberg® har en fyldig, litt søtlig og nøtteaktig smak. Den karakteristiske smaken nytes av ostekjennere og livsnytere verden over. Osten kjennetegnes av sine store runde hull, og ble utviklet i Norge på slutten av 50-tallet.
-
Jarlsberg® er en smakshever i de fleste varme og kalde retter. Den kan for eksempel brukes på ferskt brød, i varme middagsretter som pizza, pai og omelett, eller i salater. Den har en fin konsistens som gjør at den er enkel å skive, rive eller skjære i terninger.
-
pasteurisert melk, syrekulturer, salt og mikrobiell løpe
-
Inneholder melk eller produkter framstilt av melk
-
energi 1458 kJ ( 351 kcal) fett 27 g -hvorav mettede fettsyrer 17 g karbohydrat 0 g -hvorav sukkerarter 0 g protein 27 g salt 1,1 g kalsium 770 mg (96 %') vitamin K 88 µg (117 %') vitamin A 270 µg (34 %') riboflavin 0,32 mg (23 %') folsyre 36,0 µg (18 %') vitamin B12 2,2 µg (88 %') fosfor 550 mg (79 %') sink 4,2 mg (42 %') selen 12 µg (22 %') jod 31,6 µg (21 %') ' av referanseverdien Naturlig laktosefri (<0,01 g laktose pr. 100 g ost)
-
Kjølevare 0 °C - 4 °C.
-
- 450g, plastpakket