Jarlsberg® Lett har den karakteristiske nøtteaktige smaken som kjennetegner det verdensberømte ostemerket, men har et redusert innhold av fett og kalorier.
-
Jarlsberg® Lett er en smakshever i de fleste varme og kalde retter. Osten kan brukes på brød og knekkebrød, i varme middagsretter eller i salater. Den har en fin konsistens som gjør at den er enkel å skive, rive eller skjære i terninger. Jarlsberg® Lett er merket med Nøkkelhull. Nøkkelhullet er et symbol som skal gjøre det enklere for deg å velge sunnere matvarer. Det betyr at produktene inneholder mindre fett, sukker og salt enn andre produkter i samme kategori.
-
pasteurisert melk, syrekulturer, salt, mikrobiell løpe
-
Inneholder melk eller produkter framstilt av melk
-
energi 1119 kJ ( 268 kcal) fett 16 g -hvorav mettede fettsyrer 10 g karbohydrat 0 g -hvorav sukkerarter 0 g protein 31 g salt 1,0 g kalsium 910 mg (114 %') vitamin K 80 µg (108 %') vitamin A 160 µg (20 %') riboflavin 0,44 mg (31 %') vitamin B12 2,4 µg (95 %') fosfor 670 mg (96 %') sink 5,0 mg (50 %') selen 13 µg (24 %') ' av referanseverdien Naturlig laktosefri (<0,01 g laktose pr. 100 g ost)
-
Kjølevare 0 °C - 4 °C.
-
- 150 g i skiver, porsjonspakning
- 700g, plastpakket
- 1 kg, plastpakket