Jarlsberg® Vellagret skjæres fra ostehjul som lagres i 12 måneder på trehyller i våre tradisjonsrike ostelagre. Slik får du enda mer av den verdenskjente, fyldige, litt søtlige og nøtteaktige smaken. Osten kjennetegnes av sine store runde hull, og ble utviklet i Norge fra slutten av 50-tallet.
-
Jarlsberg® Vellagret er en smakshever i de aller fleste varme og kalde retter. Den kan for eksempel brukes til ferskt brød, quiche, sufflé og pai, og har en selvskreven plass på ostefatet.
-
pasteurisert melk, syrekulturer, salt og mikrobiell løpe
-
Inneholder melk eller produkter framstilt av melk
-
energi 1512 kJ ( 364 kcal) fett 28 g -hvorav mettede fettsyrer 18 g karbohydrat 0 g -hvorav sukkerarter 0 g protein 28 g salt 1,2 g kalsium 780 mg (98 %') vitamin K 88 µg ( 117 %') vitamin A 280 µg (35 %') riboflavin 0,28 mg (20 %') vitamin B12 2,3 µg (92 %') fosfor 560 mg (80 %') sink 4,4 mg (44 %') selen 13 µg (23 %') jod 29,0 µg (19 %') ' av referanseverdien Naturlig laktosefri (<0,01 g laktose pr. 100 g ost)
-
Kjølevare 0 °C - 4 °C.
-