Jarlsberg® Vellagret m/skorpe

Jarlsberg® Vellagret skjæres fra ostehjul som lagres i 12 måneder på trehyller i våre tradisjonsrike ostelagre. Slik får du enda mer av den verdenskjente, fyldige, litt søtlige og nøtteaktige smaken. Osten kjennetegnes av sine store runde hull, og ble utviklet i Norge fra slutten av 50-tallet.

Jarlsberg® Vellagret er en smakshever i de aller fleste varme og kalde retter. Den kan for eksempel brukes til ferskt brød, quiche, sufflé og pai, og har en selvskreven plass på ostefatet.

Sånn lager du Cheeseboat med Jarlsberg®

Cheeseboat er en ny mattrend fra NYC. Her ser du hvordan du lager cheeseboat med Jarlsberg®

Sånn lager du Pizza Margherita med Jarlsberg®

Vi dro til New York for å få lagd den perfekte Pizza Margherita

Jarlsberg® på brødskive

Naturlig laktosefri

Visste du at alle Jarlsberg® er naturlig fri for laktose? Dette merkes nå på all emballasje.

Les mer om naturlig laktosefritt her

Ostehjul med Jarlsberg® ligger på fjøl på kjøkkenbenk

At Jarlsberg® er noe for seg selv er ingen tilfeldighet.

Gjennom håndverk og kjærlighet (og ikke minst den hemmelige ingrediensen), er hvert eneste ostehjul først ystet og deretter modnet i månedsvis på trehyller i ysteriet.

Alle ostehjul vendes for hånd av våre dyktige ostemakere – akkurat i tide til å skape den unike smaken.

Bare Jarlsberg® er Jarlsberg®.  

Alle Jarlsbergs® reklamefilmer

Se alle reklamefilmene til Jarlsberg® her

Merkevarer