
Hamburger med Jarlsberg®
Enkel•30 min min
Når sulten melder seg og grillen er varm, er en hamburger med Jarlsberg® kun få minutter unna. Digg burger med avokadokrem, bacon og syltet rødløk.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
4 skiverJARLSBERG® skorpefri
-
4 stkhamburgerbrød
-
4 stkhamburger av storfe
-
1 posesalatblanding
Avokadokrem
-
1 stkavokado
-
2 stkhvitløksfedd
-
½ stklime
-
½ tssalt
-
½ tspepper
-
1 tssukker
Syltet rødløk
-
1 stkrødløk
-
1 ½ dlvann
-
1 dlsukker
-
½ dleplesidereddik
-
3 skiverfrisk ingefær
På toppen
-
2 stktomater
-
4 stkbaconskiver
-
1 tsoregano/mynte
Slik gjør du det
-
1
Ha biter av avocado, hvitløk, limesaft og litt sukker i en foodprocessor og kjør den til den blir jevn. Smak til med salt og pepper,
Syltet rødløk
-
2
Kok opp vann, eddik og sukker med noen skiver ingefær . Ha i rødløkringer og la det koke 2 minutter. Avkjøl.
Burger
-
3
Stek hamburgere og bacon. Legg en skive Jarlsberg® på kjøttet som et lite lokk over. Brun gjerne hamburgerbrødburger/brioche-brødet lett på grillen, i ovnen eller i en annen panne. Monter burgeren slik: brødbunn, salat, avocadokrem, hamburger, en tykk skive jarlsberg, tomat, bacon og syltet rødløk. Smak til med litt oregano. Sett på lokket og du har sommerens deiligste burger.