Hamburger med Jarsberg®

Hamburger med Jarlsberg®

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 30 min
Når sulten melder seg og grillen er varm, er en hamburger med Jarlsberg® kun få minutter unna. Digg burger med avokadokrem, bacon og syltet rødløk.

Ingredienser

Antall porsjoner

4 skiver Jarlsberg® Original
4 stk hamburgerbrød , f.eks. brioche hamburgerbrød
4 stk hamburger av god kvalitet, eventuelt hjemmelagde
1 pose salatblanding

Avokadokrem

1 stk avokado
2 stk hvitløksfedd
½ stk lime
½ ts salt
½ ts pepper
1 ts sukker

Syltet rødløk

1 stk rødløk
1 ½ dl vann
1 dl sukker
½ dl eplesidereddik
3 skiver frisk ingefær

På toppen

2 stk tomater
4 stk baconskiver
1 ts oregano

Slik gjør du det

    1. Ha biter av avocado, hvitløk, limesaft og litt sukker i en foodprocessor og kjør den til den blir jevn. Smak til med salt og pepper,
  1. Syltet rødløk

    1. Kok opp vann, eddik og sukker med noen skiver ingefær . Ha i rødløkringer og la det koke 2 minutter. Avkjøl.
  2. Burger

    1. Stek hamburgere og bacon. Legg en skive Jarlsberg® på kjøttet som et lite lokk over. Brun gjerne hamburgerbrødburger/brioche-brødet lett på grillen, i ovnen eller i en annen panne. Monter burgeren slik: brødbunn, salat, avocadokrem, hamburger, en tykk skive jarlsberg, tomat, bacon og syltet rødløk. Smak til med litt oregano. Sett på lokket og du har sommerens deiligste burger.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat