Pizzasnurrer

Pizzasnurrer

Kommentarer 11
  • Enkel
  • 25 min
Pizzasnurrer er godt å ha med i matpakken, både på skolen og ut på tur. Denne oppskriften gir 16-20 pizzasnurrer.

Ingredienser

Antall porsjoner

1 pakke Nå® Familiepizzabunn Original
2 dl pizzasaus

PIZZAFYLL

1 ss finhakket løk
1 stk finhakket hvitløksfedd
1 ts tørket oregano
200 g Jarlsberg® Revet
15 skiver skinkeskiver , pepperoni, salami eller annen pølse

Til pensling og dryss

1 stk sammenvispet egg
4 ss Jarlsberg® Revet

Slik gjør du det

    1. Forvarm stekeovnen til 250 °C.
    2. La deigen hvile på kjøkkenbenken i ca. 10 minutter. Åpne så pakningen og rull deigen ut på arbeidsbordet. Smør på pizzasaus, dryss over ost og fordel ønsket fyll over osten.
      Hjemmelaget pizzasaus
    3. Trill deigen sammen fra langsiden så det blir en pølse. Er deigen klisset tar du litt mel på fingrene. Skjær biter, omtrent 1 cm brede, med spiss kniv og legg dem på stekebrettet.
    4. Pensle med sammenvispet egg og dryss over revet ost. Stek pizzasnurrene midt i ovnen til de er gylne, ca. 10 minutter. Avkjøl på rist.
Tips!

La barna få være med på matlagingen, og la dem velge sitt eget favorittfyll. Disse pizzasnurrene egner seg godt til å fryse.

 

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

  • Beate

    1 år siden
    Hvis jeg fryser de, hvordan tiner jeg de og varmer opp? For å ha i skolematpakke.

    Kommenter  (0)

    • Annicken Rønning Stenmark, Kokk og kundekonsulent

      1 år siden
      Hei Beate, Legg pizzasnurrene i kjøleskapet over natt etter frysing så tiner de til du skal på skole/jobb :) Er det få timer til de skal brukes legg de på kjøkkenbenken til tining. God bakst!

      Kommenter  (0)


  • Marie

    3 år siden
    2 dl hvitløksfedd i sausen?

    Kommenter  (3)

    • Joacim Skjellerud, Matfaglig digitalredaktør

      3 år siden
      Hei Marie, Her har det sneket seg inn en liten feil. Det skal være 2 stykk hvitløksfedd :-) Vi retter opp i dette med det samme!

      Kommenter  (3)


  • brit

    5 år siden
    kan man bruke vanlig gjærdeig i stedet for pizzabunn.

    Kommenter  (47)


  • Isabelle

    6 år siden
    Disse så jo bare veldig gode ut!

    Kommenter  (4)

    • Ane-Kamilla Eriksen, Matfaglig webredaktør

      6 år siden
      Anbefaler deg å prøve dem, Isabelle! Det som er så bra med pizzasnurrer er jo at du kan fylle dem med (nesten) akkurat du selv måtte ønske eller det kjøleskapet ditt har å by på! :) Perfekt å ta med i matpakken i stedet for de vanlige brødskivene!

      Kommenter  (2)


  • Malin

    6 år siden
    Kjempe godt! :) Nå blir det barnebursdag :))

    Kommenter  (2)

    • Ane-Kamilla Eriksen, Matfaglig webredaktør

      6 år siden
      Glad for å høre at du liker pizzasnurrene, Malin! Håper også de falt i smak hos de små bursdagsgjengerne! Hurra for bursdag!

      Kommenter  (3)


  • Marianne

    6 år siden
    Knall godt!! Sitter og spiser det nå, koser meg som bare det :)

    Kommenter  (1)

    • Ane-Kamilla Eriksen, Matfaglig webredaktør

      6 år siden
      Godt å høre, Marianne! Disse pizzasnurrene passer også perfekt å ha med seg ut på tur, for de smaker jo også kjempegodt kalde. Nam-nam - og fortsatt god sommer!

      Kommenter  (0)


Det er mye kjærlighet i god mat