Pizzasnurrer

(108)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Pizzasnurrer er godt å ha med i matpakken, både på skolen og ut på tur. Denne oppskriften gir 16-20 pizzasnurrer.

Antall porsjoner

1

Ingredienser

1 pakkeNå® Familiepizzabunn Original
2 dlpizzasaus

PIZZAFYLL

1 ssfinhakket løk
1 stkfinhakket hvitløksfedd
1 tstørket oregano
200 gJarlsberg® Revet
15 skiverskinkeskiver, pepperoni, salami eller annen pølse

Til pensling og dryss

1 stksammenvispet egg
4 ssJarlsberg® Revet

Slik gjør du det

    1. Forvarm stekeovnen til 250 °C.
    2. La deigen hvile på kjøkkenbenken i ca. 10 minutter. Åpne så pakningen og rull deigen ut på arbeidsbordet. Smør på pizzasaus, dryss over ost og fordel ønsket fyll over osten.

      Tips:

      Oppskrift på Hjemmelaget pizzasaus
    3. Trill deigen sammen fra langsiden så det blir en pølse. Er deigen klisset tar du litt mel på fingrene. Skjær biter, omtrent 1 cm brede, med spiss kniv og legg dem på stekebrettet.
    4. Pensle med sammenvispet egg og dryss over revet ost. Stek pizzasnurrene midt i ovnen til de er gylne, ca. 10 minutter. Avkjøl på rist.

Tips:

La barna få være med på matlagingen, og la dem velge sitt eget favorittfyll. Disse pizzasnurrene egner seg godt til å fryse.

 

Kommentarer

  Legg til kommentar