Pizzasnurrer
Enkel•25 min min
Pizzasnurrer er godt å ha med i matpakken, både på skolen og ut på tur. Denne oppskriften gir 16-20 pizzasnurrer.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
1 pakkeferdig pizzabunn
-
2 dlpizzasaus
PIZZAFYLL
-
1 ssfinhakket løk
-
1 stkfinhakket hvitløksfedd
-
1 tstørket oregano
-
200 g
-
15 skiverskinkeskiver , pepperoni, salami eller annen pølse
Til pensling og dryss
-
1 stksammenvispet egg
-
4 ss
Slik gjør du det
-
1
Forvarm stekeovnen til 250 °C.
-
2
La deigen hvile på kjøkkenbenken i ca. 10 minutter. Åpne så pakningen og rull deigen ut på arbeidsbordet. Smør på pizzasaus, dryss over ost og fordel ønsket fyll over osten.
Tips
Oppskrift på Hjemmelaget pizzasaus finner du her.
-
3
Trill deigen sammen fra langsiden så det blir en pølse. Er deigen klisset tar du litt mel på fingrene. Skjær biter, omtrent 1 cm brede, med spiss kniv og legg dem på stekebrettet.
-
4
Pensle med sammenvispet egg og dryss over revet ost. Stek pizzasnurrene midt i ovnen til de er gylne, ca. 10 minutter. Avkjøl på rist.