Pizzasnurrer

Pizzasnurrer

11
  • Enkel
  • 25 min
Pizzasnurrer er godt å ha med i matpakken, både på skolen og ut på tur. Denne oppskriften gir 16-20 pizzasnurrer.

Ingredienser

1 pakke Nå® Familiepizzabunn Italiensk
2 dl pizzasaus

PIZZAFYLL

1 ss finhakket løk
1 stk finhakket hvitløksfedd
1 ts tørket oregano
200 g Jarlsberg® Revet
15 skiver skinkeskiver , pepperoni, salami eller annen pølse

Til pensling og dryss

1 stk sammenvispet egg
4 ss Jarlsberg® Revet

Slik gjør du det

    1. Forvarm stekeovnen til 250 °C.
    2. La deigen hvile på kjøkkenbenken i ca. 10 minutter. Åpne så pakningen og rull deigen ut på arbeidsbordet. Smør på pizzasaus, dryss over ost og fordel ønsket fyll over osten.
      Hjemmelaget pizzasaus
    3. Trill deigen sammen fra langsiden så det blir en pølse. Er deigen klisset tar du litt mel på fingrene. Skjær biter, omtrent 1 cm brede, med spiss kniv og legg dem på stekebrettet.
    4. Pensle med sammenvispet egg og dryss over revet ost. Stek pizzasnurrene midt i ovnen til de er gylne, ca. 10 minutter. Avkjøl på rist.
Tips

La barna få være med på matlagingen, og la dem velge sitt eget favorittfyll. Disse pizzasnurrene egner seg godt til å fryse.

 

Kommentarer

  • Beate

    2 år siden
    Hvis jeg fryser de, hvordan tiner jeg de og varmer opp? For å ha i skolematpakke.

     (2)

    • Annicken Rønning Stenmark, Kokk og kundekonsulent

      2 år siden
      Hei Beate, Legg pizzasnurrene i kjøleskapet over natt etter frysing så tiner de til du skal på skole/jobb :) Er det få timer til de skal brukes legg de på kjøkkenbenken til tining. God bakst!

       (1)


Det er mye kjærlighet i god mat