Minipizza med maiskorn

Minipizza med mais

0
64
Enkel20 min
Minipizza er morsomt å servere i for eksempel barnebursdager eller som tapas. Den er også et populært innslag i matpakken eller på tur.

Ingredienser

Antall porsjoner

Pizzabunn

  • 1 stk
    ferdig pizzabunn

Pizzafyll

  • 1 dl
    ferdig pizzasaus
  • 2 dl
  • 50 g
    pepperoni
  • 6 skiver
    kokt skinke
  • 1 stk
    vårløk finhakket
  • 4 ss
    mais

Slik gjør du det

  1. 1

    La deigen hvile (i lukket pakning) på kjøkkenbenken i ca. 10 min. Forvarm stekeovnen til 250 °C.

  2. 2

    Rull pizzadeigen med bakepapiret ut på en stekeplate. Trykk ut sirkler med glass, ca. 6 cm i diameter, og fjern restene som blir mellom sirklene.

    Tips

    Restene kan du lage et par ekstra minipizzaer av.

  3. 3

    Smør over pizzasaus og dryss på revet ost.

  4. 4

    Fordel pepperoni på noen av pizzaene og strimlet skinke på noen. Dryss vårløk og mais over.

  5. 5

    Stek pizzaene midt i ovnen i ca. 10 minutter.

Del denne oppskriften: