
Minipizza med mais
Minipizza er morsomt å servere i for eksempel barnebursdager eller som tapas. Den er også et populært innslag i matpakken eller på tur.

Ingredienser
Antall porsjoner
Pizzabunn
Pizzafyll
Fremgangsmåte
- 1
La deigen hvile (i lukket pakning) på kjøkkenbenken i ca. 10 min. Forvarm stekeovnen til 250 °C.
- 2
Rull pizzadeigen med bakepapiret ut på en stekeplate. Trykk ut sirkler med glass, ca. 6 cm i diameter, og fjern restene som blir mellom sirklene.
Tips
Restene kan du lage et par ekstra minipizzaer av.
- 3
Smør over pizzasaus og dryss på revet ost.
- 4
Fordel pepperoni på noen av pizzaene og strimlet skinke på noen. Dryss vårløk og mais over.
- 5
Stek pizzaene midt i ovnen i ca. 10 minutter.
Flere fristende oppskrifter



