Minipizza med maiskorn

Minipizza med mais

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 20 min
Minipizza er morsomt å servere i for eksempel barnebursdager eller som tapas. Den er også et populært innslag i matpakken eller på tur.

Antall porsjoner

Ingredienser

Pizzabunn

1 stk Nå® Familiepizzabunn Italiensk

Pizzafyll

1 dl ferdig pizzasaus
2 dl Norvegia® Revet
50 g pepperoni
6 skiver kokt skinke
1 stk vårløk finhakket
4 ss mais

Slik gjør du det

    1. La deigen hvile (i lukket pakning) på kjøkkenbenken i ca. 10 min. Forvarm stekeovnen til 250 °C.
    2. Rull pizzadeigen med bakepapiret ut på en stekeplate. Trykk ut sirkler med glass, ca. 6 cm i diameter, og fjern restene som blir mellom sirklene.
      Tips!

      Restene kan du lage et par ekstra minipizzaer av.

    3. Smør over pizzasaus og dryss på revet ost.
    4. Fordel pepperoni på noen av pizzaene og strimlet skinke på noen. Dryss vårløk og mais over.
    5. Stek pizzaene midt i ovnen i ca. 10 minutter.
Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat