Minipizza med mais
Minipizza er morsomt å servere i for eksempel barnebursdager eller som tapas. Den er også et populært innslag i matpakken eller på tur.
Enkel•20 min•6 personer
Ingredienser
Pizzafyll
- 1 dl ferdig pizzasaus
- 2 dl Norvegia® Revet
- 50 g pepperoni
- 6 skive kokt skinke
- 1 stykk vårløk, finhakket
- 4 ss mais
Slik gjør du
1
La deigen hvile (i lukket pakning) på kjøkkenbenken i ca. 10 min. Forvarm stekeovnen til 250 °C.
2
Rull pizzadeigen med bakepapiret ut på en stekeplate. Trykk ut sirkler med glass, ca. 6 cm i diameter, og fjern restene som blir mellom sirklene.
TipsRestene kan du lage et par ekstra minipizzaer av.
3
Smør over pizzasaus og dryss på revet ost.
4
Fordel pepperoni på noen av pizzaene og strimlet skinke på noen. Dryss vårløk og mais over.
5
Stek pizzaene midt i ovnen i ca. 10 minutter.