Skip to main content

Minipizza med mais

Enkel
20min

Minipizza er morsomt å servere i for eksempel barnebursdager eller som tapas. Den er også et populært innslag i matpakken eller på tur.

3.6
(82)
Next ImageMinipizza med mais

Ingredienser

Antall porsjoner

Pizzabunn

1 stk
ferdig pizzabunn

Pizzafyll

1 dl
ferdig pizzasaus
2 dl
Norvegia® Revet
50 g
pepperoni
6 skiver
kokt skinke
1 stk
vårløk finhakket
4 ss
mais

Fremgangsmåte

  1. La deigen hvile (i lukket pakning) på kjøkkenbenken i ca. 10 min. Forvarm stekeovnen til 250 °C.

  2. Rull pizzadeigen med bakepapiret ut på en stekeplate. Trykk ut sirkler med glass, ca. 6 cm i diameter, og fjern restene som blir mellom sirklene.

    Tips

    Restene kan du lage et par ekstra minipizzaer av.

  3. Smør over pizzasaus og dryss på revet ost.

  4. Fordel pepperoni på noen av pizzaene og strimlet skinke på noen. Dryss vårløk og mais over.

  5. Stek pizzaene midt i ovnen i ca. 10 minutter.

Trykk for å vurdere oppskriften

Flere fristende oppskrifter