
Minipizza med mais
Enkel•20 min min
Minipizza er morsomt å servere i for eksempel barnebursdager eller som tapas. Den er også et populært innslag i matpakken eller på tur.
Ingredienser
Antall porsjoner
Pizzabunn
-
1 stkferdig pizzabunn
Pizzafyll
-
1 dlferdig pizzasaus
-
2 dlNorvegia® Revet
-
50 gpepperoni
-
6 skiverkokt skinke
-
1 stkvårløk finhakket
-
4 ssmais
Slik gjør du det
-
1
La deigen hvile (i lukket pakning) på kjøkkenbenken i ca. 10 min. Forvarm stekeovnen til 250 °C.
-
2
Rull pizzadeigen med bakepapiret ut på en stekeplate. Trykk ut sirkler med glass, ca. 6 cm i diameter, og fjern restene som blir mellom sirklene.
Tips
Restene kan du lage et par ekstra minipizzaer av.
-
3
Smør over pizzasaus og dryss på revet ost.
-
4
Fordel pepperoni på noen av pizzaene og strimlet skinke på noen. Dryss vårløk og mais over.
-
5
Stek pizzaene midt i ovnen i ca. 10 minutter.