Minipizza med mais

(54)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Minipizza er morsomt å servere i for eksempel barnebursdager eller som tapas. Den er også et populært innslag i matpakken eller på tur.

Antall porsjoner

Ingredienser

Pizzabunn

1 stkNå® Familiepizzabunn Original

Pizzafyll

1 dlferdig pizzasaus
2 dlNorvegia® Revet
50 gpepperoni
6 skiverkokt skinke
1 stkvårløk finhakket
4 ssmais

Slik gjør du det

    1. La deigen hvile (i lukket pakning) på kjøkkenbenken i ca. 10 min. Forvarm stekeovnen til 250 °C.
    2. Rull pizzadeigen med bakepapiret ut på en stekeplate. Trykk ut sirkler med glass, ca. 6 cm i diameter, og fjern restene som blir mellom sirklene.

      Tips:

      Restene kan du lage et par ekstra minipizzaer av.

    3. Smør over pizzasaus og dryss på revet ost.
    4. Fordel pepperoni på noen av pizzaene og strimlet skinke på noen. Dryss vårløk og mais over.
    5. Stek pizzaene midt i ovnen i ca. 10 minutter.

Kommentarer

  Legg til kommentar