Pizzastenger med cottage cheese

Pizzastenger med cottage cheese

Kommentarer 2
  • Enkel
  • 30 min
  • 15 min
Ferdig pizzadeig fylt med tørkede, marinerte tomater og cottage cheese. Enkelt og godt.

Ingredienser

Antall porsjoner

1 stk Nå® Familiepizzabunn Original
2 dl tørkede, marinerte tomater
3 dl TINE Cottage Cheese Original
1 stk egg til pensling

Slik gjør du det

    1. Forvarm stekeovnen til 200 °C.
    2. Kjevle pizzadeigen litt tynnere og skjær den i rektangeler, 20x10 cm. Legg på tomater og cottage cheese langs midten av hvert rektangel.
    3. Pensle med egg og brett over som en strudel. Pensle det hele.
    4. Sett i ovnen og stek i ca. 15 minutter. Del i passende porsjonsbiter.
Tips!

Tørkede, marinerte tomater får du kjøpt ferdig på glass. Du kan også lage selv ved å tørke tomater i stekeovnen og legge dem på glass i olje med en god krydderblanding.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

  • Lars

    5 år siden
    Brett som en strudel?

    Kommenter  (0)

    • Oda Smeby Christensen

      5 år siden
      Hei Lars. Jeg ser at det ikke er enkelt å forstå. I denne oppskriften skal deigen overlappe seg selv. Du kan også fint brette den som en konvolutt, om det gir mer mening. :)

      Kommenter  (0)


Det er mye kjærlighet i god mat