Brioche med Chevre frå Haukeli
Server denne lekre smørstekte briochen med Chèvre frå Haukeli og løkmarmelade til lunsj eller som en del av et festmåltid! Det er mesterkokk Tom Victor Gausdal som har utviklet denne oppskriften for TINE Inspirasjon.
Enkel•30 min•4 personer
Ingredienser
- 8 skive brioche, (evt. baguette)
- 8 skive Chevre Naturell
- 2 stykk store løk
- 1 ss TINE® Meierismør
- 0.5 dl sherryeddik
- 1 ss sukker
Slik gjør du
1
Sett stekeovnen på grill.
2
Stek løken gyllen i smøret. Kok ut med eddik og sukker til du har en gyllen og god marmelade.
3
Smørstek brioche-skivene, smør på marmelade. Legg på noen skiver Chèvre og grill i ovnen med sterk overvarme.
4
Server med ruccola, eller en annen smakfull grønn salat, og pynt gjerne med en mandel på toppen.
TipsBrioche kan du bake selv eller kjøpe ferdig i butikken.