Skip to main content

Brioche med Chevre frå Haukeli

Enkel
30min

Server denne lekre smørstekte briochen med Chèvre frå Haukeli og løkmarmelade til lunsj eller som en del av et festmåltid! Det er mesterkokk Tom Victor Gausdal som har utviklet denne oppskriften for TINE Inspirasjon.

3.6
(19)
Next ImageBrioche med Chevre frå Haukeli

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

8 skiver
brioche (evt. baguette)
8 skiver
Chevre Naturell
2 stk
store løk
0.5 dl
sherryeddik
1 ss
sukker

Fremgangsmåte

  1. Sett stekeovnen på grill.

  2. Stek løken gyllen i smøret. Kok ut med eddik og sukker til du har en gyllen og god marmelade.

  3. Smørstek brioche-skivene, smør på marmelade. Legg på noen skiver Chèvre og grill i ovnen med sterk overvarme.

  4. Server med ruccola, eller en annen smakfull grønn salat, og pynt gjerne med en mandel på toppen.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Brioche kan du bake selv eller kjøpe ferdig i butikken.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter