Pizza med chevre

Pizza med chevre

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 40 min
Smakfull oppskrift på pizza til middag, med chevre, sorte oliven, friske urter og olivenolje. Tomatsausen lager du enkelt selv.

Antall porsjoner

Ingredienser

Pizzabunn:

1 stk Nå® Familiepizzabunn Italiensk

pizzasaus:

1 stk løk
1 stk hvitløksfedd
1 ss TINE Meierismør
400 g hakkede hermetiske tomater (1 boks er som regel 400 gram)
½ ts salt
¼ ts nykvernet pepper

pizzafyll:

1 ts rosmarin
1 ts timian
1 dl sorte oliven
200 g Chevre Naturell Haukeli
1 ss olivenolje
1 dl friske urter

Slik gjør du det

    1. Sett stekeovnen på 225 °C.
    2. Rull deigen ut på et stekebrett, med bakepapiret ned.
    3. Hakk løk og finhakk hvitløk. Fres løk i smør i en stekepanne. Tilsett hvitløk, hermetiske tomater, salt og pepper. La sausen småkoke ca. 20 minutter.
    4. Smør tomatsausen på pizzabunnen, strø på rosmarin, timian og oliven. Skjær ost i skiver og fordel den jevnt utover pizzaen. Hell over olivenolje til slutt.
    5. Stek midt i ovnen i ca. 10 minutter. Spis pizzaen rykende varm, gjerne pyntet med noen friske urter oppå.
Tips!

Norsk Chevre frå Haukeli er helt på høyden med franske Chèvre. Det er en ost uten smakstilsetning og har en frisk, syrlig og litt smøraktig smak. På pizza fungerer den utmerket!

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat