Pizza med variasjoner
Enkel•30 min min
Del pizzaen i flere felt, så får alle det fyllet de liker best. Her har vi brukt chorizo, pesto og Selbu Blå på en og samme pizza.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
1 stkpizzabunn
Pizza med chorizo:
-
4 sstomatpuré
-
8 stkcherrytomater
-
1 stkfinhakket sjalottløk
-
100 gchorizo (evt. pepperoni)
-
100 g
Pizza med pesto:
-
4 sspesto
-
5 ssmais
-
8 skiverkokt skinke
-
100 gNorvegia® Revet (eller revet Jarlsberg)
Pizza med blåmuggost:
-
2 dlferdig pizzasaus
-
25 g
-
1 dlsorte oliven
Pynt:
-
1 dlbasilikumblader eller andre friske urter
Slik gjør du det
-
1
Sett stekeovnen på 225 °C og finn fram en stekeplate
-
2
Trill den ferdige pizzadeigen ut og legg den på en stekeplate, med bakepapiret ned.
-
3
Lag felt med de ulike fyllene, slik at alle kan få den smaken de aller helst vil ha.
Tips
Har du litt ekstra tid kan du lage denne gode hjemmelagede pizzasausen.
-
4
Stek pizzaen 10–15 minutter.
-
5
Pynt med friske urter, gjerne ulike urter på hvert felt.