Skip to main content

Pizza med variasjoner

Enkel
30min

Del pizzaen i flere felt, så får alle det fyllet de liker best. Her har vi brukt chorizo, pesto og Selbu Blå på en og samme pizza.

3.5
(27)
Next ImagePizza med variasjoner

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

1 stk
pizzabunn

Pizza med chorizo:

4 ss
tomatpuré
8 stk
cherrytomat
1 stk
finhakket sjalottløk
100 g
chorizo (evt. pepperoni)
100 g
Norvegia® Revet

Pizza med pesto:

4 ss
pesto
5 ss
mais
8 skiver
kokt skinke
100 g
Norvegia® Revet (eller revet Jarlsberg)

Pizza med blåmuggost:

2 dl
ferdig pizzasaus
1 dl
sorte oliven

Pynt:

1 dl
basilikumblader eller andre friske urter

Fremgangsmåte

  1. Sett stekeovnen på 225 °C og finn fram en stekeplate

  2. Trill den ferdige pizzadeigen ut og legg den på en stekeplate, med bakepapiret ned.

  3. Lag felt med de ulike fyllene, slik at alle kan få den smaken de aller helst vil ha.

    Tips

    Har du litt ekstra tid kan du lage denne gode hjemmelagede pizzasausen.

  4. Stek pizzaen 10–15 minutter.

  5. Pynt med friske urter, gjerne ulike urter på hvert felt.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Har du litt ekstra tid og ønsker å lage din egen pizzabunn? Her finner du oppskrifter på både grov og fin pizzabunn.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter