Pizza med variasjoner

Pizza med variasjoner

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 30 min
Del pizzaen i flere felt, så får alle det fyllet de liker best. Her har vi brukt chorizo, pesto og normanna på en og samme pizza.

Ingredienser

Antall porsjoner

1 stk Nå® Familiepizzabunn Fullkorn og Spelt

Pizza med chorizo:

4 ss tomatpuré
8 stk cherrytomater
1 stk finhakket sjalottløk
100 g chorizo (evt. pepperoni)
100 g Norvegia® Revet

Pizza med pesto:

4 ss pesto
5 ss mais
8 skiver kokt skinke
100 g Norvegia® Revet (eller revet Jarlsberg)

Pizza med blåmuggost:

2 dl ferdig pizzasaus
25 g Selbu Blå
1 dl sorte oliven

Pynt:

1 dl basilikumblader eller andre friske urter

Slik gjør du det

    1. Sett stekeovnen på 225 °C og finn fram en stekeplate
    2. Trill den ferdige pizzadeigen ut og legg den på en stekeplate, med bakepapiret ned.
    3. Lag felt med de ulike fyllene, slik at alle kan få den smaken de aller helst vil ha.
      Tips!

      Har du litt ekstra tid kan du lage denne gode hjemmelagede pizzasausen.

    4. Stek pizzaen 10–15 minutter.
    5. Pynt med friske urter, gjerne ulike urter på hvert felt.
Tips!

Har du litt ekstra tid og ønsker å lage din egen pizzabunn? Her finner du oppskrifter på både grov og fin pizzabunn.

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat