Pizza med variasjoner
Del pizzaen i flere felt, så får alle det fyllet de liker best. Her har vi brukt chorizo, pesto og Selbu Blå på en og samme pizza.
Enkel•30 min•1 personer
Ingredienser
Pizza med chorizo:
- 4 ss tomatpuré
- 8 stykk cherrytomat
- 1 stykk finhakket sjalottløk
- 100 g chorizo, (evt. pepperoni)
- 100 g Norvegia® Revet
Pizza med pesto:
- 4 ss pesto
- 5 ss mais
- 8 skive kokt skinke
- 100 g Norvegia® Revet, (eller revet Jarlsberg)
Pizza med blåmuggost:
- 2 dl ferdig pizzasaus
- 25 g Selbu Blå® Original
- 1 dl sorte oliven
Pynt:
- 1 dl basilikumblader, eller andre friske urter
Slik gjør du
1
Sett stekeovnen på 225 °C og finn fram en stekeplate
2
Trill den ferdige pizzadeigen ut og legg den på en stekeplate, med bakepapiret ned.
3
Lag felt med de ulike fyllene, slik at alle kan få den smaken de aller helst vil ha.
TipsHar du litt ekstra tid kan du lage denne gode hjemmelagede pizzasausen.
4
Stek pizzaen 10–15 minutter.
5
Pynt med friske urter, gjerne ulike urter på hvert felt.
TipsHar du litt ekstra tid og ønsker å lage din egen pizzabunn? Her finner du oppskrifter på både grov og fin pizzabunn.