placeholder image
0

Pizza med variasjoner

(19)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Del pizzaen i flere felt, så får alle det fyllet de liker best. Her har vi brukt chorizo, pesto og normanna på en og samme pizza.

Antall porsjoner

Ingredienser

1 stkNå® Familiepizzabunn Fullkorn og Spelt

Pizza med chorizo:

4 sstomatpuré
8 stkcherrytomater
1 stkfinhakket sjalottløk
100 gchorizo (evt. pepperoni)
100 gNorvegia® Revet

Pizza med pesto:

4 sspesto
5 ssmais
8 skiverkokt skinke
100 gNorvegia® Revet (eller revet Jarlsberg)

Pizza med blåmuggost:

2 dlferdig pizzasaus
25 g (evt. Selbu Blå)
1 dlsorte oliven

Pynt:

1 dlbasilikumblader eller andre friske urter

Slik gjør du det

    1. Sett stekeovnen på 225 °C og finn fram en stekeplate
    2. Trill den ferdige pizzadeigen ut og legg den på en stekeplate, med bakepapiret ned.
    3. Lag felt med de ulike fyllene, slik at alle kan få den smaken de aller helst vil ha.

      Tips:

      Har du litt ekstra tid kan du lage denne gode hjemmelagede pizzasausen.

    4. Stek pizzaen 10–15 minutter.
    5. Pynt med friske urter, gjerne ulike urter på hvert felt.

Tips:

Har du litt ekstra tid og ønsker å lage din egen pizzabunn? Her finner du oppskrift på både fin og grov pizzadeig

Kommentarer