Hjemmelaget pizzasaus

Hjemmelaget pizzasaus

17
  • Enkel
  • 30 min
Hjemmelaget pizzasaus smaker aller best og er enkelt å lage.

Ingredienser

3 stk finhakket sjalottløk
2 stk finhakkede hvitløksfedd
2 ss TINE Meierismør
2 bokser hermetiske tomater (gjerne knuste)
2 ss frisk oregano (ev. tørket)
½ ts salt
¼ ts nykvernet pepper

Slik gjør du det

    1. Surr løk og hvitløk i smør til løken er blank. Tilsett hermetiske tomater og oregano.
      Tips

      Ha i 2 ss tomatpure sammen med løken for ekstra smak.

    2. La tomatsausen småkoke i ca. 20 minutter, til den har fått en litt tykk konsistens. Smak godt til med salt og nykvernet pepper.
Tips

Lag en stor porsjon og frys sausen ned i små porsjonspakker som er klare til bruk når du plutselig får lyst på pizza.

Kommentarer

  • Charlotte

    4 måneder siden
    Hvor lenge Varer denne sausen i fryseren? Lurer også på om det går an å hermetisere sausen og hvor lenge den eventuelt vil vare da =)

     (0)


Det er mye kjærlighet i god mat