Hjemmelaget pizzasaus

(358)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Hjemmelaget pizzasaus smaker aller best og er enkelt å lage.

Antall porsjoner

1

Ingredienser

3 stkfinhakket sjalottløk
2 stkfinhakkede hvitløksfedd
2 ssTINE Meierismør
2 bokserhermetiske tomater (gjerne knuste)
2 ssfrisk oregano (ev. tørket)
½ tssalt
¼ tsnykvernet pepper

Slik gjør du det

    1. Surr løk og hvitløk i smør til løken er blank. Tilsett hermetiske tomater og oregano.

      Tips:

      Ha i 2 ss tomatpure sammen med løken for ekstra smak.

    2. La tomatsausen småkoke i ca. 20 minutter, til den har fått en litt tykk konsistens. Smak godt til med salt og nykvernet pepper.

Tips:

Lag en stor porsjon og frys sausen ned i små porsjonspakker som er klare til bruk når du plutselig får lyst på pizza.

Kommentarer

  Legg til kommentar