Skip to main content

Minipizza med kjøttboller

Enkel
10min

Minipizza er perfekt å servere i barneselskap, og er fine å ha med seg ut på tur. Det er populært blant både barn og voksne.

3.4
(54)
Next ImageMinipizza med kjøttboller

Ingredienser

Antall porsjoner

Pizzabunn

1 stk
ferdig pizzabunn

Pizzafyll

2 dl
pizzasaus
100 g
kjøttbolle
2 dl
Norvegia® Revet

Fremgangsmåte

  1. La deigen hvile (i lukket pakning) på kjøkkenbenken i ca. 10 min. Forvarm stekeovnen til 250 °C.

  2. Rull pizzadeigen med bakepapiret ut på en stekeplate. Trykk ut sirkler med glass, ca. 6 cm i diameter, og fjern restene som blir mellom sirklene. Disse kan du evt. lage et par ekstra minipizzaer av.

Pizzafyll

  1. Smør over pizzasaus og dryss på revet ost og kjøttboller.

  2. Stek minipizzaene midt i ovnen i ca. 10 minutter.

Trykk for å vurdere oppskriften

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter