Minipizza med kjøttboller
Minipizza er perfekt å servere i barneselskap, og er fine å ha med seg ut på tur. Det er populært blant både barn og voksne.
Enkel•10 min•6 personer
Ingredienser
Pizzafyll
- 2 dl pizzasaus
- 100 g kjøttbolle
- 2 dl Norvegia® Revet
Slik gjør du
1
La deigen hvile (i lukket pakning) på kjøkkenbenken i ca. 10 min. Forvarm stekeovnen til 250 °C.
2
Rull pizzadeigen med bakepapiret ut på en stekeplate. Trykk ut sirkler med glass, ca. 6 cm i diameter, og fjern restene som blir mellom sirklene. Disse kan du evt. lage et par ekstra minipizzaer av.
Pizzafyll
1
Smør over pizzasaus og dryss på revet ost og kjøttboller.
2
Stek minipizzaene midt i ovnen i ca. 10 minutter.
TipsLag din egen hjemmelagde pizzasaus.