Skip to main content

Pizzatapas

Enkel
20min

Lag små minipizzaer med to ulike typer ost. Perfekt å servere som en liten forrett, som tapas eller som en liten kveldssnacks.

3.8
(135)
Next ImagePizzatapas

Ingredienser

Antall porsjoner

Pizzabunn

1 stk
ferdig pizzabunn

Pizzafyll

5 ss
ferdig pizzasaus
50 g
Norvegia® Revet
70 g
Norzola® evt. Normanna

Fremgangsmåte

  1. La deigen hvile (i lukket pakning) på kjøkkenbenken i ca. 10 min. Forvarm stekeovnen til 250 °C.

  2. Rull pizzadeigen med bakepapiret ut på en stekeplate. Trykk ut sirkler med glass, ca. 6 cm i diameter, og fjern restene som blir mellom sirklene.

    Tips

    Restene kan du lage et par ekstra minipizzaer av.

Pizzafyll

  1. Smør på pizzasausen. Legg litt Norvegia på midten av hver ring og så blåmuggost på toppen.

  2. Sett minipizzaene i stekeovnen og stek til de er ferdige, ca. 5 minutter.

    Tips

    Anrett pent på et fat og pynt gjerne med litt grønt, for eksempel ruccolasalat.

Trykk for å vurdere oppskriften

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter