Pizzatapas

Pizzatapas

2
109
Enkel20 min
Lag små minipizzaer med to ulike typer ost. Perfekt å servere som en liten forrett, som tapas eller som en liten kveldssnacks.
Visste du at...

Heter det ikke ost, er det ikke ost.

Inneholder produktet fett fra andre kilder enn melk, kan det ikke kalles ost.

TINE® Revet Ost
Alltid ekte ost

Ingredienser

Antall porsjoner

Pizzabunn

  • 1 stk
    ferdig pizzabunn

Pizzafyll

Slik gjør du det

  1. 1

    La deigen hvile (i lukket pakning) på kjøkkenbenken i ca. 10 min. Forvarm stekeovnen til 250 °C.

  2. 2

    Rull pizzadeigen med bakepapiret ut på en stekeplate. Trykk ut sirkler med glass, ca. 6 cm i diameter, og fjern restene som blir mellom sirklene.

    Tips

    Restene kan du lage et par ekstra minipizzaer av.

Pizzafyll

  1. 3

    Smør på pizzasausen. Legg litt Norvegia på midten av hver ring og så blåmuggost på toppen.

  2. 4

    Sett minipizzaene i stekeovnen og stek til de er ferdige, ca. 5 minutter.

    Tips

    Anrett pent på et fat og pynt gjerne med litt grønt, for eksempel ruccolasalat.

Del denne oppskriften: