Pizzatapas

Pizzatapas

Kommentarer 2
  • Enkel
  • 20 min
Lag små minipizzaer med to ulike typer ost. Perfekt å servere som en liten forrett, som tapas eller som en liten kveldssnacks.

Ingredienser

Antall porsjoner

Pizzabunn

1 stk Nå® Familiepizzabunn Original

Pizzafyll

5 ss ferdig pizzasaus
50 g Norvegia® Revet
70 g Norzola evt. Normanna

Slik gjør du det

    1. La deigen hvile (i lukket pakning) på kjøkkenbenken i ca. 10 min. Forvarm stekeovnen til 250 °C.
    2. Rull pizzadeigen med bakepapiret ut på en stekeplate. Trykk ut sirkler med glass, ca. 6 cm i diameter, og fjern restene som blir mellom sirklene.
      Tips!

      Restene kan du lage et par ekstra minipizzaer av.

  1. Pizzafyll

    1. Smør på pizzasausen. Legg litt Norvegia på midten av hver ring og så blåmuggost på toppen.
    2. Sett minipizzaene i stekeovnen og stek til de er ferdige, ca. 5 minutter.
      Tips!

      Anrett pent på et fat og pynt gjerne med litt grønt, for eksempel ruccolasalat.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

  • Mari

    2 dager siden
    hei, jeg lurte på hvor mange pizza biter du får av 1 person?

    Kommenter  (0)

    • Annicken , Kokk og kundekonsulent

      2 dager siden
      Hei Mari,

      Du vil få cirka 10 pizzaer av en bunn :)

      Kommenter  (0)


Det er mye kjærlighet i god mat