
Pizzatapas
Enkel•20 min min
Lag små minipizzaer med to ulike typer ost. Perfekt å servere som en liten forrett, som tapas eller som en liten kveldssnacks.
Ingredienser
Antall porsjoner
Pizzabunn
-
1 stkferdig pizzabunn
Pizzafyll
-
5 ssferdig pizzasaus
-
50 gNorvegia® Revet
-
70 gNorzola® evt. Normanna
Slik gjør du det
-
1
La deigen hvile (i lukket pakning) på kjøkkenbenken i ca. 10 min. Forvarm stekeovnen til 250 °C.
-
2
Rull pizzadeigen med bakepapiret ut på en stekeplate. Trykk ut sirkler med glass, ca. 6 cm i diameter, og fjern restene som blir mellom sirklene.
Tips
Restene kan du lage et par ekstra minipizzaer av.
Pizzafyll
-
3
Smør på pizzasausen. Legg litt Norvegia på midten av hver ring og så blåmuggost på toppen.
-
4
Sett minipizzaene i stekeovnen og stek til de er ferdige, ca. 5 minutter.
Tips
Anrett pent på et fat og pynt gjerne med litt grønt, for eksempel ruccolasalat.