Pizzatapas

Pizzatapas

2
  • Enkel
  • 20 min
Lag små minipizzaer med to ulike typer ost. Perfekt å servere som en liten forrett, som tapas eller som en liten kveldssnacks.

Ingredienser

Pizzabunn

1 stk Nå® Familiepizzabunn Italiensk

Pizzafyll

5 ss ferdig pizzasaus
50 g Norvegia® Revet
70 g Norzola evt. Normanna

Slik gjør du det

    1. La deigen hvile (i lukket pakning) på kjøkkenbenken i ca. 10 min. Forvarm stekeovnen til 250 °C.
    2. Rull pizzadeigen med bakepapiret ut på en stekeplate. Trykk ut sirkler med glass, ca. 6 cm i diameter, og fjern restene som blir mellom sirklene.
      Tips

      Restene kan du lage et par ekstra minipizzaer av.

  1. Pizzafyll

    1. Smør på pizzasausen. Legg litt Norvegia på midten av hver ring og så blåmuggost på toppen.
    2. Sett minipizzaene i stekeovnen og stek til de er ferdige, ca. 5 minutter.
      Tips

      Anrett pent på et fat og pynt gjerne med litt grønt, for eksempel ruccolasalat.

Kommentarer

  • Mari

    12 måneder siden
    hei, jeg lurte på hvor mange pizza biter du får av 1 person?

     (0)

    • Annicken , Kokk og kundekonsulent

      12 måneder siden
      Hei Mari,

      Du vil få cirka 10 pizzaer av en bunn :)

       (0)


Det er mye kjærlighet i god mat