Pizzatapas

Pizzatapas

2
99
Enkel20 min
Lag små minipizzaer med to ulike typer ost. Perfekt å servere som en liten forrett, som tapas eller som en liten kveldssnacks.

Ingredienser

Antall porsjoner

Pizzabunn

  • 1 stk
    ferdig pizzabunn

Pizzafyll

Slik gjør du det

  1. 1

    La deigen hvile (i lukket pakning) på kjøkkenbenken i ca. 10 min. Forvarm stekeovnen til 250 °C.

  2. 2

    Rull pizzadeigen med bakepapiret ut på en stekeplate. Trykk ut sirkler med glass, ca. 6 cm i diameter, og fjern restene som blir mellom sirklene.

    Tips

    Restene kan du lage et par ekstra minipizzaer av.

Pizzafyll

  1. 3

    Smør på pizzasausen. Legg litt Norvegia på midten av hver ring og så blåmuggost på toppen.

  2. 4

    Sett minipizzaene i stekeovnen og stek til de er ferdige, ca. 5 minutter.

    Tips

    Anrett pent på et fat og pynt gjerne med litt grønt, for eksempel ruccolasalat.

Del denne oppskriften: