Oppskrift på Pizzatapas
0

Pizzatapas

(73)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Lag små minipizzaer med to ulike typer ost. Perfekt å servere som en liten forrett, som tapas eller som en liten kveldssnacks.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

Pizzabunn

1 stkNå® Familiepizzabunn Original

Pizzafyll

5 ssferdig pizzasaus
50 gNorvegia® Revet
70 gNorzola evt. Normanna

Slik gjør du det

  • Pizzabunn

    1. La deigen hvile (i lukket pakning) på kjøkkenbenken i ca. 10 min. Forvarm stekeovnen til 250 °C.
    2. Rull pizzadeigen med bakepapiret ut på en stekeplate. Trykk ut sirkler med glass, ca. 6 cm i diameter, og fjern restene som blir mellom sirklene.

      Tips:

      Restene kan du lage et par ekstra minipizzaer av.

  • Pizzafyll

    1. Smør på pizzasausen. Legg litt Norvegia på midten av hver ring og så blåmuggost på toppen.
    2. Sett minipizzaene i stekeovnen og stek til de er ferdige, ca. 5 minutter.

      Tips:

      Anrett pent på et fat og pynt gjerne med litt grønt, for eksempel ruccolasalat.

Tips:

Kommentarer