
Vegetarpizza med tomat og oliven
En oppskrift på en enkel og rask vegetarpizza med hvit pizzasaus basert på Kesam, og fylt med friske tomater, oliven og løk.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Sett stekeovnen på 250 °C. Rull deigen ut på stekebrettet, med bakepapiret ned.
- 2
Skjær løk og tomat i skiver. Smør Kesam på bunnen. Legg på løk, tomat og oliven, og krydre med salt og pepper. Dryss til slutt på timian og ost. Stek midt i ovnen i 8–10 minutter.
- 3
Pynt med basilikumblader.
Tips
Kesam er en mager ferskost med rund og fyldig smak. Den tåler ikke koking, men kan gjerne brukes i retter som skal tilberedes i stekeovn. Den egner seg også veldig godt i dipper, dressinger, kalde sauser, bakverk og desserter.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter

