Vegetarpizza med tomat og oliven

Vegetarpizza med tomat og oliven

Kommentarer 1
  • Enkel
  • 30 min
En oppskrift på en enkel og rask vegetarpizza med hvit pizzasaus basert på Kesam, og fylt med friske tomater, oliven og løk.

Ingredienser

Antall porsjoner

1 stk Nå® Familiepizzabunn Original
2 stk løk
4 stk tomater
2 dl Kesam® Mager Naturell 300 g
2 dl sorte oliven
½ ts salt
¼ ts hvit pepper
2 ss hakket frisk timian
300 g TINE Revet Ost Original (evt. annen revet ost)
5 stk basilikumblader

Slik gjør du det

    1. Sett stekeovnen på 250 °C. Rull deigen ut på stekebrettet, med bakepapiret ned.
    2. Skjær løk og tomat i skiver. Smør Kesam på bunnen. Legg på løk, tomat og oliven, og krydre med salt og pepper. Dryss til slutt på timian og ost. Stek midt i ovnen i 8–10 minutter.
    3. Pynt med basilikumblader.
Tips!

Kesam er en mager ferskost med rund og fyldig smak. Den tåler ikke koking, men kan gjerne brukes i retter som skal tilberedes i stekeovn. Den egner seg også veldig godt i dipper, dressinger, kalde sauser, bakverk og desserter.

Kommentar

Kommentarer

  • Morten Ødegård

    5 år siden
    sikker på at ikke løken skal stekes i smør først? det ble utrolig tykt lag med løk når jeg fulgte oppskriften, og ikke så veldig godt

    Kommenter  (0)


Det er mye kjærlighet i god mat