Vegetarpizza med tomat og oliven

(22)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

En oppskrift på en enkel og rask vegetarpizza med hvit pizzasaus basert på Kesam, og fylt med friske tomater, oliven og løk.

Antall porsjoner

Ingredienser

1 stkNå® Familiepizzabunn Original
2 stkløk
4 stktomater
2 dlKesam® Mager Naturell 300 g
2 dlsorte oliven
½ tssalt
¼ tshvit pepper
2 sshakket frisk timian
300 gTINE Revet Ost Original (evt. annen revet ost)
stkbasilikum

Slik gjør du det

    1. Sett stekeovnen på 250 °C. Rull deigen ut på stekebrettet, med bakepapiret ned.
    2. Skjær løk og tomat i skiver. Smør Kesam på bunnen. Legg på løk, tomat og oliven, og krydre med salt og pepper. Dryss til slutt på timian og ost. Stek midt i ovnen i 8–10 minutter.
    3. Pynt med basilikumblader.

Tips:

Kesam er en mager ferskost med rund og fyldig smak. Den tåler ikke koking, men kan gjerne brukes i retter som skal tilberedes i stekeovn. Den egner seg også veldig godt i dipper, dressinger, kalde sauser, bakverk og desserter.

Kommentarer