Vegetarpizza med tomat og oliven

Vegetarpizza med tomat og oliven

3
25
Enkel30 min
En oppskrift på en enkel og rask vegetarpizza med hvit pizzasaus basert på Kesam, og fylt med friske tomater, oliven og løk.

Ingredienser

Antall porsjoner

Slik gjør du det

  1. 1

    Sett stekeovnen på 250 °C. Rull deigen ut på stekebrettet, med bakepapiret ned.

  2. 2

    Skjær løk og tomat i skiver. Smør Kesam på bunnen. Legg på løk, tomat og oliven, og krydre med salt og pepper. Dryss til slutt på timian og ost. Stek midt i ovnen i 8–10 minutter.

  3. 3

    Pynt med basilikumblader.

Tips

Kesam er en mager ferskost med rund og fyldig smak. Den tåler ikke koking, men kan gjerne brukes i retter som skal tilberedes i stekeovn. Den egner seg også veldig godt i dipper, dressinger, kalde sauser, bakverk og desserter.

Del denne oppskriften: