
Vegetarpizza med tomat og oliven
Enkel•30 min min
En oppskrift på en enkel og rask vegetarpizza med hvit pizzasaus basert på Kesam, og fylt med friske tomater, oliven og løk.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
1 stkferdig pizzabunn
-
2 stkløk
-
4 stktomater
-
2 dl
-
2 dlsorte oliven
-
½ tssalt
-
¼ tshvit pepper
-
2 sshakket frisk timian
-
300 gTINE® Ekte Revet Ost Original (evt. annen revet ost)
-
5 stkbasilikumblader
Slik gjør du det
-
1
Sett stekeovnen på 250 °C. Rull deigen ut på stekebrettet, med bakepapiret ned.
-
2
Skjær løk og tomat i skiver. Smør Kesam på bunnen. Legg på løk, tomat og oliven, og krydre med salt og pepper. Dryss til slutt på timian og ost. Stek midt i ovnen i 8–10 minutter.
-
3
Pynt med basilikumblader.