Skip to main content

Vegetarpizza med tomat og oliven

Enkel
30min

En oppskrift på en enkel og rask vegetarpizza med hvit pizzasaus basert på Kesam, og fylt med friske tomater, oliven og løk.

4.1
(32)
Next ImageVegetarpizza med tomat og oliven

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

1 stk
ferdig pizzabunn
2 stk
løk
4 stk
tomat
2 dl
sorte oliven
0.5 ts
salt
0.25 ts
hvit pepper
2 ss
hakket frisk timian
300 g
TINE® Ekte Revet Ost Original (evt. annen revet ost)
5 stk
basilikumblader

Fremgangsmåte

  1. Sett stekeovnen på 250 °C. Rull deigen ut på stekebrettet, med bakepapiret ned.

  2. Skjær løk og tomat i skiver. Smør Kesam på bunnen. Legg på løk, tomat og oliven, og krydre med salt og pepper. Dryss til slutt på timian og ost. Stek midt i ovnen i 8–10 minutter.

  3. Pynt med basilikumblader.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Kesam er en mager ferskost med rund og fyldig smak. Den tåler ikke koking, men kan gjerne brukes i retter som skal tilberedes i stekeovn. Den egner seg også veldig godt i dipper, dressinger, kalde sauser, bakverk og desserter.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter