Minipizza med feta og tomat
Enkel•10 min min
Fetaost og tomat smaker veldig godt på pizza. Disse minipizzaene er delikate og nydelige å servere til lunsj, på tapasbordet eller som en forrett.
Ingredienser
Antall porsjoner
Pizzabunn
-
1 stkferdig pizzabunn
Pizzafyll
-
2 dlferdig pizzasaus
-
150 gfetaost
-
4 stktomater
Pynt
-
1 dlbasilikumblader
Slik gjør du det
-
1
La deigen hvile (i lukket pakning) på kjøkkenbenken i ca. 10 min. Forvarm stekeovnen til 250 °C.
-
2
Rull pizzadeigen med bakepapiret ut på en stekeplate. Trykk ut sirkler med glass, ca. 6 cm i diameter, og fjern restene som blir mellom sirklene.
Tips
Restene mellom sirklene kan du lage et par ekstra minipizzaer av.
Pizzafyll
-
3
Smør på pizzasaus. Smuldre fetaosten og dryss den oppå sausen. Skjær tomatene i skiver og legg en skive på hver pizza.
-
4
Stek midt i ovnen, ca. 10 minutter. Server med litt frisk basilikum.