Minipizza med feta og tomat

(18)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Fetaost og tomat smaker veldig godt på pizza. Disse minipizzaene er delikate og nydelige å servere til lunsj, på tapasbordet eller som en forrett.

Antall porsjoner

Ingredienser

Pizzabunn

1 stkNå® Familiepizzabunn Original

Pizzafyll

2 dlferdig pizzasaus
150 gfetaost
4 stktomater

Pynt

1 dlbasilikumblader

Slik gjør du det

  • Pizzabunn

    1. La deigen hvile (i lukket pakning) på kjøkkenbenken i ca. 10 min. Forvarm stekeovnen til 250 °C.
    2. Rull pizzadeigen med bakepapiret ut på en stekeplate. Trykk ut sirkler med glass, ca. 6 cm i diameter, og fjern restene som blir mellom sirklene.

      Tips:

      Restene mellom sirklene kan du lage et par ekstra minipizzaer av.

  • Pizzafyll

    1. Smør på pizzasaus. Smuldre fetaosten og dryss den oppå sausen. Skjær tomatene i skiver og legg en skive på hver pizza.
    2. Stek midt i ovnen, ca. 10 minutter. Server med litt frisk basilikum.

Kommentarer

  Legg til kommentar