Minipizza med feta og tomat
Fetaost og tomat smaker veldig godt på pizza. Disse minipizzaene er delikate og nydelige å servere til lunsj, på tapasbordet eller som en forrett.
Enkel•10 min•4 personer
Ingredienser
Pizzafyll
- 2 dl ferdig pizzasaus
- 150 g fetaost
- 4 stykk tomat
Slik gjør du
1
La deigen hvile (i lukket pakning) på kjøkkenbenken i ca. 10 min. Forvarm stekeovnen til 250 °C.
2
Rull pizzadeigen med bakepapiret ut på en stekeplate. Trykk ut sirkler med glass, ca. 6 cm i diameter, og fjern restene som blir mellom sirklene.
TipsRestene mellom sirklene kan du lage et par ekstra minipizzaer av.
Pizzafyll
1
Smør på pizzasaus. Smuldre fetaosten og dryss den oppå sausen. Skjær tomatene i skiver og legg en skive på hver pizza.
2
Stek midt i ovnen, ca. 10 minutter. Server med litt frisk basilikum.