
Minipizza med feta og tomat
Fetaost og tomat smaker veldig godt på pizza. Disse minipizzaene er delikate og nydelige å servere til lunsj, på tapasbordet eller som en forrett.

Ingredienser
Antall porsjoner
Pizzabunn
Pizzafyll
Pynt
Fremgangsmåte
- 1
La deigen hvile (i lukket pakning) på kjøkkenbenken i ca. 10 min. Forvarm stekeovnen til 250 °C.
- 2
Rull pizzadeigen med bakepapiret ut på en stekeplate. Trykk ut sirkler med glass, ca. 6 cm i diameter, og fjern restene som blir mellom sirklene.
Tips
Restene mellom sirklene kan du lage et par ekstra minipizzaer av.
Pizzafyll
- 3
Smør på pizzasaus. Smuldre fetaosten og dryss den oppå sausen. Skjær tomatene i skiver og legg en skive på hver pizza.
- 4
Stek midt i ovnen, ca. 10 minutter. Server med litt frisk basilikum.