Minipizza med feta og tomat

Minipizza med feta og tomat

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 10 min
Fetaost og tomat smaker veldig godt på pizza. Disse minipizzaene er delikate og nydelige å servere til lunsj, på tapasbordet eller som en forrett.

Ingredienser

Antall porsjoner

Pizzabunn

1 stk Nå® Familiepizzabunn Original

Pizzafyll

2 dl ferdig pizzasaus
150 g fetaost
4 stk tomater

Pynt

1 dl basilikumblader

Slik gjør du det

    1. La deigen hvile (i lukket pakning) på kjøkkenbenken i ca. 10 min. Forvarm stekeovnen til 250 °C.
    2. Rull pizzadeigen med bakepapiret ut på en stekeplate. Trykk ut sirkler med glass, ca. 6 cm i diameter, og fjern restene som blir mellom sirklene.
      Tips!

      Restene mellom sirklene kan du lage et par ekstra minipizzaer av.

  1. Pizzafyll

    1. Smør på pizzasaus. Smuldre fetaosten og dryss den oppå sausen. Skjær tomatene i skiver og legg en skive på hver pizza.
    2. Stek midt i ovnen, ca. 10 minutter. Server med litt frisk basilikum.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat