Skip to main content
TINE Kjøkken Logo

Minipizza med feta og tomat

Enkel
10min

Fetaost og tomat smaker veldig godt på pizza. Disse minipizzaene er delikate og nydelige å servere til lunsj, på tapasbordet eller som en forrett.

3.9
(41)
Next ImageMinipizza med feta og tomat

Ingredienser

Antall porsjoner

Pizzabunn

1 stk
ferdig pizzabunn

Pizzafyll

2 dl
ferdig pizzasaus
150 g
fetaost
4 stk
tomat

Pynt

1 dl
basilikumblader

Fremgangsmåte

  1. La deigen hvile (i lukket pakning) på kjøkkenbenken i ca. 10 min. Forvarm stekeovnen til 250 °C.

  2. Rull pizzadeigen med bakepapiret ut på en stekeplate. Trykk ut sirkler med glass, ca. 6 cm i diameter, og fjern restene som blir mellom sirklene.

    Tips

    Restene mellom sirklene kan du lage et par ekstra minipizzaer av.

Pizzafyll

  1. Smør på pizzasaus. Smuldre fetaosten og dryss den oppå sausen. Skjær tomatene i skiver og legg en skive på hver pizza.

  2. Stek midt i ovnen, ca. 10 minutter. Server med litt frisk basilikum.

Trykk for å vurdere oppskriften

Flere fristende oppskrifter