
Tacopizza
Nordmenn spiser gjerne taco eller pizza på fredager. Dermed må denne tacopizzaen være en ekte fredagpizza!

Ingredienser
Antall porsjoner
Pizzabunn
Pizzasaus
Pizzafyll
Avokadodressing
Fremgangsmåte
- 1
Sett stekeovnen på 250 °C. Rull deigen ut på et stekebrett, med bakepapiret ned.
- 2
Finsnitt hvitløk og sjalottløk og fres forsiktig i olje. Tilsett hakket tomat og tomatpuré. Kok sausen på svak varme i 15 minutter. Smak til med salt, pepper og finhakket basilikum.
- 3
Bre et lag med pizzasaus på pizzabunnen. Stek kjøttdeig med litt tacokrydder i smør i en stekepanne, og bland inn tacosaus. Dryss kjøttdeigen over pizzabunnen sammen med jalapeño og rødløk.
Tips
Topp pizzaen med dine tacofavoritter. Her kan du bytte kjøttdeig til et vegetarisk alternativ eller legge til grønnsaker som mais og paprika. - 4
Legg på noen nachochips før du drysser over revet cheddar. Stek pizzaen i 10–15 minutter.
Avokadodressing:
- 5
Mos avokado og bland inn Crème Fraîche, sitronsaft, salt og pepper. Server dressingen til pizzaen.