Tacopizza

Tacopizza

6
147
Enkel30 min
Nordmenn spiser gjerne taco eller pizza på fredager. Dermed må denne tacopizzaen være en ekte fredagpizza!
Visste du at...

Heter det ikke ost, er det ikke ost.

Inneholder produktet fett fra andre kilder enn melk, kan det ikke kalles ost.

TINE® Revet Ost
Alltid ekte ost

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 1 stk
    ferdig pizzabunn
  • 3 stk
    hvitløksfedd
  • 3 stk
    sjalottløk
  • 1 ss
    rapsolje , solsikkeolje eller annen egnet olje til steking
  • 400 g
    hakkede tomater
  • 2 ss
    tomatpuré
  • ½ ts
    salt
  • ¼ ts
    pepper
  • 1 dl
    basilikum
  • 450 g
    kjøttdeig
  • 1 pose
    tacokrydder
  • 1 ss
    TINE® Meierismør til steking
  • 3 ss
    hot tacosaus
  • 2 stk
    jalapenos , hakket
  • ½ stk
    rødløk , i skiver
  • 2 dl
    nachochips
  • 250 g

Avokadodressing:

Slik gjør du det

  1. 1

    Sett stekeovnen på 250 °C. Rull deigen ut på et stekebrett, med bakepapiret ned.

  2. 2

    Finsnitt hvitløk og sjalottløk og fres forsiktig i olje. Tilsett hakket tomat og tomatpuré. Kok sausen på svak varme i 15 minutter. Smak til med salt, pepper og finhakket basilikum.

  3. 3

    Bre et lag med pizzasaus på pizzabunnen. Stek kjøttdeig med litt tacokrydder i smør i en stekepanne, og bland inn tacosaus. Dryss kjøttdeigen over pizzabunnen sammen med jalapeño og rødløk.

  4. 4

    Legg på noen nachochips før du drysser over revet ost. Stek pizzaen i 10–15 minutter.

Avokadodressing:

  1. 5

    Mos avokado og bland inn Crème Fraîche, sitronsaft, salt og pepper. Server dressingen til pizzaen.

Tips

Med ferdige pizzabunner er det gøy å eksperimentere med fyllet. Sett frem deres favoritter og la hele familien få komponere sin egen pizza!

Del denne oppskriften: