Tacopizza

Tacopizza

2
  • Enkel
  • 30 min
Nordmenn spiser gjerne taco eller pizza på fredager. Dermed må denne tacopizzaen være en ekte fredagpizza!

Ingredienser

1 stk Nå® Familiepizzabunn Italiensk
3 stk hvitløksfedd
3 stk sjalottløk
1 ss rapsolje , solsikkeolje eller annen egnet olje til steking
400 g hakkede tomater
2 ss tomatpuré
½ ts salt
¼ ts pepper
1 dl basilikum
450 g kjøttdeig
1 pose tacokrydder
1 ss TINE Meierismør til steking
3 ss hot tacosaus
2 stk jalapenos , hakket
½ stk rødløk , i skiver
2 dl nachochips
250 g TINE Revet Ost 4 oster

Avokadodressing:

1 stk stor avokado
3 dl TINE Crème Fraîche Original
½ stk sitron (saften)
¼ ts salt
¼ ts pepper

Slik gjør du det

    1. Sett stekeovnen på 250 °C. Rull deigen ut på et stekebrett, med bakepapiret ned.
    2. Finsnitt hvitløk og sjalottløk og fres forsiktig i olje. Tilsett hakket tomat og tomatpuré. Kok sausen på svak varme i 15 minutter. Smak til med salt, pepper og finhakket basilikum.
    3. Bre et lag med pizzasaus på pizzabunnen. Stek kjøttdeig med litt tacokrydder i smør i en stekepanne, og bland inn tacosaus. Dryss kjøttdeigen over pizzabunnen sammen med jalapeño og rødløk.
    4. Legg på noen nachochips før du drysser over revet ost. Stek pizzaen i 10–15 minutter.
  1. Avokadodressing:

    1. Mos avokado og bland inn Crème Fraîche, sitronsaft, salt og pepper. Server dressingen til pizzaen.
Tips!

Med ferdige pizzabunner er det gøy å eksperimentere med fyllet. Sett frem deres favoritter og la hele familien få komponere sin egen pizza!

Kommentarer

  • Annette Elisabeth Lund

    2 år siden
    Fantastisk god, særlig med den dressingen!

     (1)

    • Annicken Rønning Stenmark, Kokk og kundekonsulent

      2 år siden
      Helt enig med deg, Annette! God matlaging videre :)

       (1)


Det er mye kjærlighet i god mat