Middelhavspizza

Middelhavspizza

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 25 min
Pizza er typisk kosemat i helgen. Men pizza med parmaskinke, ruccola og pinjekjerner kan nytes på hverdager også.

Ingredienser

Antall porsjoner

1 stk Nå® Familiepizzabunn Italiensk
2 dl ferdig pizzasaus
150 g Norvegia® Revet eller annen god gulost
2 ss pinjekjerner
4 skiver parmaskinke
1 dl ruccola

Slik gjør du det

    1. Sett stekeovnen på 250 °C. Rull deigen ut på et stekebrett med bakepapiret ned.
    2. Smør pizzasaus utover bunnen. Dryss på ost og stek i ca. 10 minutter, til bunnen er sprø og osten har smeltet.
      Tips!

      Her er oppskriften på en deilig hjemmelaget pizzasaus.

    3. Server pizza i med pinjekjernedryss, parmaskinke og ruccolasalat på toppen.
Tips!

Chiliolje eller annen olivenolje, helst litt krydret, er veldig godt å ringle over pizzaen rett før du skal spise den.

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat