placeholder image
0

Middelhavspizza

(15)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Pizza er typisk kosemat i helgen. Men pizza med parmaskinke, ruccola og pinjekjerner kan nytes på hverdager også.

Antall porsjoner

Ingredienser

1 stkNå® Familiepizzabunn Italiensk
2 dlferdig pizzasaus
150 gNorvegia® Revet eller annen god gulost
2 sspinjekjerner
4 skiverparmaskinke
1 dlruccola

Slik gjør du det

    1. Sett stekeovnen på 250 °C. Rull deigen ut på et stekebrett med bakepapiret ned.
    2. Smør pizzasaus utover bunnen. Dryss på ost og stek i ca. 10 minutter, til bunnen er sprø og osten har smeltet.

      Tips:

      Her er oppskriften på en deilig hjemmelaget pizzasaus.

    3. Server pizza i med pinjekjernedryss, parmaskinke og ruccolasalat på toppen.

Tips:

Chiliolje eller annen olivenolje, helst litt krydret, er veldig godt å ringle over pizzaen rett før du skal spise den.

Kommentarer