Middelhavspizza

Middelhavspizza

0
23
Enkel25 min
Pizza er typisk kosemat i helgen. Men pizza med parmaskinke, ruccola og pinjekjerner kan nytes på hverdager også.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 1 stk
    ferdig pizzabunn
  • 2 dl
    ferdig pizzasaus
  • 150 g
    Norvegia® Revet eller annen god gulost
  • 2 ss
    pinjekjerner
  • 4 skiver
    parmaskinke
  • 1 dl
    ruccola

Slik gjør du det

  1. 1

    Sett stekeovnen på 250 °C. Rull deigen ut på et stekebrett med bakepapiret ned.

  2. 2

    Smør pizzasaus utover bunnen. Dryss på ost og stek i ca. 10 minutter, til bunnen er sprø og osten har smeltet.

    Tips

    Her er oppskriften på en deilig hjemmelaget pizzasaus.

  3. 3

    Server pizza i med pinjekjernedryss, parmaskinke og ruccolasalat på toppen.

Tips

Chiliolje eller annen olivenolje, helst litt krydret, er veldig godt å ringle over pizzaen rett før du skal spise den.

Del denne oppskriften: