placeholder image
0

Calzone

(50)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Italienske Calzone er fylt med mozzarella, tomat og kjøtt. Vår Calzone er fylt med kyllingkjøtt og sorte oliven sammen med pizzasaus og Jarlsberg®.

Ingredienskalkulator

Antall stykker

Ingredienser

Pizzabunn

1 stkNå® Familiepizzabunn Original

Pizzafyll

1 stkkyllingbryst
1 ssTINE Meierismør
2 dlferdig pizzasaus
½ stkfinhakket rød paprika
5 stksteinfrie oliven hakket
1 tssalt
¼ tsnykvernet pepper
½ tsoreganokrydder
100 gJarlsberg® Revet
1 stkegg

Slik gjør du det

    1. Forvarm stekeovnen til 200 °C. La deigen hvile på kjøkkenbenken i ca. 10 minutter.
    2. Skjær kjøttet i terninger. Stek kyllingfiletene. Tilsett pizzasaus, hakket oliven og hakket paprika. Smak til med salt, pepper og oregano.

      Tips:

      Hvis du har litt ekstra tid, kan du lage din egen hjemmelaget pizzasaus.

      Oppskrift på Hjemmelaget pizzasaus
    3. Rull ut pizzadeigen, legg den på stekeplate og del den på midten. Legg ønsket pizzafyll på den ene siden på hver av halvdelene. Dryss på ost.
    4. Brett over og klem sammen. Tvinn endene en halv gang. Pensle med sammenvispet egg og stek Calzonen i 10-15 minutter.

      Tips:

      Du kan også lime sammen kantene med sammenvispet egg.

Tips:

Hvitløkdressing eller Urtedressing passer veldig godt til Calzone pizza.

Kommentarer