Calzone
Enkel•25 min min
Italienske Calzone er fylt med mozzarella, tomat og kjøtt. Vår Calzone er fylt med kyllingkjøtt og sorte oliven sammen med pizzasaus og Jarlsberg®.
Ingredienser
Antall stykker
Pizzabunn
-
1 stkpizzabunn
Pizzafyll
-
1 stkkyllingbryst
-
1 ss
-
2 dlferdig pizzasaus
-
½ stkfinhakket rød paprika
-
5 stksteinfrie oliven hakket
-
1 tssalt
-
¼ tsnykvernet pepper
-
½ tsoreganokrydder
-
100 g
-
1 stkegg
Slik gjør du det
-
1
Forvarm stekeovnen til 200 °C. La deigen hvile på kjøkkenbenken i ca. 10 minutter.
-
2
Skjær kjøttet i terninger. Stek kyllingfiletene. Tilsett pizzasaus, hakket oliven og hakket paprika. Smak til med salt, pepper og oregano.
Tips
Hvis du har litt ekstra tid, kan du lage din egen hjemmelaget pizzasaus.
-
3
Rull ut pizzadeigen, legg den på stekeplate og del den på midten. Legg ønsket pizzafyll på den ene siden på hver av halvdelene. Dryss på ost.
-
4
Brett over og klem sammen. Tvinn endene en halv gang. Pensle med sammenvispet egg og stek Calzonen i 10-15 minutter.
Tips
Du kan også lime sammen kantene med sammenvispet egg.