Calzone

Calzone

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 25 min
Italienske Calzone er fylt med mozzarella, tomat og kjøtt. Vår Calzone er fylt med kyllingkjøtt og sorte oliven sammen med pizzasaus og Jarlsberg®.

Ingredienser

Antall porsjoner

Pizzabunn

1 stk Nå® Familiepizzabunn Original

Pizzafyll

1 stk kyllingbryst
1 ss TINE Meierismør
2 dl ferdig pizzasaus
½ stk finhakket rød paprika
5 stk steinfrie oliven hakket
1 ts salt
¼ ts nykvernet pepper
½ ts oreganokrydder
100 g Jarlsberg® Revet
1 stk egg

Slik gjør du det

    1. Forvarm stekeovnen til 200 °C. La deigen hvile på kjøkkenbenken i ca. 10 minutter.
    2. Skjær kjøttet i terninger. Stek kyllingfiletene. Tilsett pizzasaus, hakket oliven og hakket paprika. Smak til med salt, pepper og oregano.
      Tips!

      Hvis du har litt ekstra tid, kan du lage din egen hjemmelaget pizzasaus.

      Hjemmelaget pizzasaus
    3. Rull ut pizzadeigen, legg den på stekeplate og del den på midten. Legg ønsket pizzafyll på den ene siden på hver av halvdelene. Dryss på ost.
    4. Brett over og klem sammen. Tvinn endene en halv gang. Pensle med sammenvispet egg og stek Calzonen i 10-15 minutter.
      Tips!

      Du kan også lime sammen kantene med sammenvispet egg.

Tips!

Hvitløkdressing eller Urtedressing passer veldig godt til Calzone pizza.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat