Calzone

Calzone

2
100
Enkel25 min
Italienske Calzone er fylt med mozzarella, tomat og kjøtt. Vår Calzone er fylt med kyllingkjøtt og sorte oliven sammen med pizzasaus og Jarlsberg®.

Ingredienser

Antall stykker

Pizzabunn

  • 1 stk
    pizzabunn

Pizzafyll

Slik gjør du det

  1. 1

    Forvarm stekeovnen til 200 °C. La deigen hvile på kjøkkenbenken i ca. 10 minutter.

  2. 2

    Skjær kjøttet i terninger. Stek kyllingfiletene. Tilsett pizzasaus, hakket oliven og hakket paprika. Smak til med salt, pepper og oregano.

    Hjemmelaget pizzasaus

    Tips

    Hvis du har litt ekstra tid, kan du lage din egen hjemmelaget pizzasaus.

  3. 3

    Rull ut pizzadeigen, legg den på stekeplate og del den på midten. Legg ønsket pizzafyll på den ene siden på hver av halvdelene. Dryss på ost.

  4. 4

    Brett over og klem sammen. Tvinn endene en halv gang. Pensle med sammenvispet egg og stek Calzonen i 10-15 minutter.

    Tips

    Du kan også lime sammen kantene med sammenvispet egg.

Tips

Hvitløkdressing eller Urtedressing passer veldig godt til Calzone pizza.

Del denne oppskriften: