Calzone
Italienske Calzone er fylt med mozzarella, tomat og kjøtt. Vår Calzone er fylt med kyllingkjøtt og sorte oliven sammen med pizzasaus og Jarlsberg®.
Enkel•25 min•2 personer
Ingredienser
Pizzafyll
- 1 stykk kyllingbryst
- 1 ss TINE® Meierismør
- 2 dl ferdig pizzasaus
- 0.5 stykk finhakket rød paprika
- 5 stykk steinfrie oliven, hakket
- 1 ts salt
- 0.25 ts nykvernet pepper
- 0.5 ts oreganokrydder
- 100 g TINE® Ekte Revet Ost Original
- 1 stykk egg
Slik gjør du
1
Forvarm stekeovnen til 200 °C. La deigen hvile på kjøkkenbenken i ca. 10 minutter.
2
Skjær kjøttet i terninger. Stek kyllingfiletene. Tilsett pizzasaus, hakket oliven og hakket paprika. Smak til med salt, pepper og oregano.
TipsHvis du har litt ekstra tid, kan du lage din egen hjemmelaget pizzasaus.
3
Rull ut pizzadeigen, legg den på stekeplate og del den på midten. Legg ønsket pizzafyll på den ene siden på hver av halvdelene. Dryss på ost.
4
Brett over og klem sammen. Tvinn endene en halv gang. Pensle med sammenvispet egg og stek Calzonen i 10-15 minutter.
TipsDu kan også lime sammen kantene med sammenvispet egg.
TipsHvitløkdressing eller Urtedressing passer veldig godt til Calzone pizza.