Calzone

Calzone

0
  • Enkel
  • 25 min
Italienske Calzone er fylt med mozzarella, tomat og kjøtt. Vår Calzone er fylt med kyllingkjøtt og sorte oliven sammen med pizzasaus og Jarlsberg®.

Ingredienser

Pizzabunn

1 stk Nå® Familiepizzabunn Italiensk

Pizzafyll

1 stk kyllingbryst
1 ss TINE Meierismør
2 dl ferdig pizzasaus
½ stk finhakket rød paprika
5 stk steinfrie oliven hakket
1 ts salt
¼ ts nykvernet pepper
½ ts oreganokrydder
100 g Jarlsberg® Revet
1 stk egg

Slik gjør du det

    1. Forvarm stekeovnen til 200 °C. La deigen hvile på kjøkkenbenken i ca. 10 minutter.
    2. Skjær kjøttet i terninger. Stek kyllingfiletene. Tilsett pizzasaus, hakket oliven og hakket paprika. Smak til med salt, pepper og oregano.
      Tips

      Hvis du har litt ekstra tid, kan du lage din egen hjemmelaget pizzasaus.

      Hjemmelaget pizzasaus
    3. Rull ut pizzadeigen, legg den på stekeplate og del den på midten. Legg ønsket pizzafyll på den ene siden på hver av halvdelene. Dryss på ost.
    4. Brett over og klem sammen. Tvinn endene en halv gang. Pensle med sammenvispet egg og stek Calzonen i 10-15 minutter.
      Tips

      Du kan også lime sammen kantene med sammenvispet egg.

Tips

Hvitløkdressing eller Urtedressing passer veldig godt til Calzone pizza.

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat