
Calzone
Italienske Calzone er fylt med mozzarella, tomat og kjøtt. Vår Calzone er fylt med kyllingkjøtt og sorte oliven sammen med pizzasaus og Jarlsberg®.
Ingredienser
Antall porsjoner
Pizzabunn
Pizzafyll
Fremgangsmåte
- 1
Forvarm stekeovnen til 200 °C. La deigen hvile på kjøkkenbenken i ca. 10 minutter.
- 2
Skjær kjøttet i terninger. Stek kyllingfiletene. Tilsett pizzasaus, hakket oliven og hakket paprika. Smak til med salt, pepper og oregano.
Tips
Hvis du har litt ekstra tid, kan du lage din egen hjemmelaget pizzasaus.
- 3
Rull ut pizzadeigen, legg den på stekeplate og del den på midten. Legg ønsket pizzafyll på den ene siden på hver av halvdelene. Dryss på ost.
- 4
Brett over og klem sammen. Tvinn endene en halv gang. Pensle med sammenvispet egg og stek Calzonen i 10-15 minutter.
Tips
Du kan også lime sammen kantene med sammenvispet egg.
Tips
Hvitløkdressing eller Urtedressing passer veldig godt til Calzone pizza.