Mini-tacopizza

Mini-tacopizza

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 15 min
  • 5 min
Med rester fra tacomiddagen lager du kjapt og enkelt minipizza til hele familien. Godt til både lunsj, middag og kvelds.

Ingredienser

Antall porsjoner

4 stk pitabrød eventuelt tacolefser
4 ss tomatsalsa
8 ss ferdigstekt tacokjøtt
4 dl TINE Revet Ost Original
1 dl grovknuste nachochips
2 ss jalapenos
½ stk chili
2 dl TINE Lettrømme 18 %

Slik gjør du det

    1. Sett ovnen på 220 °C. Legg pitabrød utover et stekebrett dekket med bakepapir og smør salsa på pitabrødet.
      Tips!

      Liker du sterk mat er det bare å pøse på med hakket frisk chili eller sterke sauser. Gjør du det etter at minipizzaene er stekt, kan alle regulere selv hvor sterkt de vil ha det.

    2. Topp med tacokjøtt, revet ost og knuste nachochips. Stek i ovnen i 5 minutter til osten er smeltet.
    3. Server tacopizza toppet med jalapenos og/eller hakket chili, samt rømme.
Tips!

Topp gjerne tacopizza med frisk salsa, guacamole, chilisaus, rødløk, koriander og lime eller andre tacofavoritter.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat