Mini-tacopizza
Enkel•15 min5 min
Med rester fra tacomiddagen lager du kjapt og enkelt minipizza til hele familien. Godt til både lunsj, middag og kvelds.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
4 stkpitabrød eventuelt tacolefser
-
4 sstomatsalsa
-
8 ssferdigstekt tacokjøtt
-
200 gTINE® Ekte Revet Ost Original eller annen god ost
-
1 dlgrovknuste nachochips
-
2 ssjalapenos
-
½ stkchili
-
2 dl
Slik gjør du det
-
1
Sett ovnen på 220 °C. Legg pitabrød utover et stekebrett dekket med bakepapir og smør salsa på pitabrødet.
Tips
Liker du sterk mat er det bare å pøse på med hakket frisk chili eller sterke sauser. Gjør du det etter at minipizzaene er stekt, kan alle regulere selv hvor sterkt de vil ha det.
-
2
Topp med tacokjøtt, revet ost og knuste nachochips. Stek i ovnen i 5 minutter til osten er smeltet.
-
3
Server tacopizza toppet med jalapenos og/eller hakket chili, samt rømme.