Mini-tacopizza

Mini-tacopizza

0
9
Enkel15 min
Med rester fra tacomiddagen lager du kjapt og enkelt minipizza til hele familien. Godt til både lunsj, middag og kvelds.
Visste du at...

Heter det ikke ost, er det ikke ost.

Inneholder produktet fett fra andre kilder enn melk, kan det ikke kalles ost.

TINE® Revet Ost
Alltid ekte ost

Ingredienser

Antall porsjoner

Slik gjør du det

  1. 1

    Sett ovnen på 220 °C. Legg pitabrød utover et stekebrett dekket med bakepapir og smør salsa på pitabrødet.

    Tips

    Liker du sterk mat er det bare å pøse på med hakket frisk chili eller sterke sauser. Gjør du det etter at minipizzaene er stekt, kan alle regulere selv hvor sterkt de vil ha det.

  2. 2

    Topp med tacokjøtt, revet ost og knuste nachochips. Stek i ovnen i 5 minutter til osten er smeltet.

  3. 3

    Server tacopizza toppet med jalapenos og/eller hakket chili, samt rømme.

Tips

Topp gjerne tacopizza med frisk salsa, guacamole, chilisaus, rødløk, koriander og lime eller andre tacofavoritter.

Del denne oppskriften: