Mini-tacopizza

Mini-tacopizza

0
8
Enkel15 min
Med rester fra tacomiddagen lager du kjapt og enkelt minipizza til hele familien. Godt til både lunsj, middag og kvelds.

Ingredienser

Antall porsjoner

Slik gjør du det

  1. 1

    Sett ovnen på 220 °C. Legg pitabrød utover et stekebrett dekket med bakepapir og smør salsa på pitabrødet.

    Tips

    Liker du sterk mat er det bare å pøse på med hakket frisk chili eller sterke sauser. Gjør du det etter at minipizzaene er stekt, kan alle regulere selv hvor sterkt de vil ha det.

  2. 2

    Topp med tacokjøtt, revet ost og knuste nachochips. Stek i ovnen i 5 minutter til osten er smeltet.

  3. 3

    Server tacopizza toppet med jalapenos og/eller hakket chili, samt rømme.

Tips

Topp gjerne tacopizza med frisk salsa, guacamole, chilisaus, rødløk, koriander og lime eller andre tacofavoritter.

Del denne oppskriften: