
Mini-tacopizza
Med rester fra tacomiddagen lager du kjapt og enkelt minipizza til hele familien. Godt til både lunsj, middag og kvelds.
Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Sett ovnen på 220 °C. Legg pitabrød utover et stekebrett dekket med bakepapir og smør salsa på pitabrødet.
Tips
Liker du sterk mat er det bare å pøse på med hakket frisk chili eller sterke sauser. Gjør du det etter at minipizzaene er stekt, kan alle regulere selv hvor sterkt de vil ha det.
- 2
Topp med tacokjøtt, revet ost og knuste nachochips. Stek i ovnen i 5 minutter til osten er smeltet.
- 3
Server tacopizza toppet med jalapenos og/eller hakket chili, samt rømme.
Tips
Topp gjerne tacopizza med frisk salsa, guacamole, chilisaus, rødløk, koriander og lime eller andre tacofavoritter.