Minipizza bianca

Minipizza bianca

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 15 min
  • 5 min
En liten, men smaksrik versjon av pizza bianca med deilig crème fraîche som base.

Ingredienser

Antall porsjoner

4 stk tortillalefser eventuelt pitabrød
4 ss TINE Lett Crème Fraîche 18 %
12 stk cherrytomater
4 dl TINE Revet Ost Original
100 stk pinjekjerner

Topping

4 skiver spekeskinke
2 dl ruccola
50 g Michelangelo Parmesan
2 ss olivenolje

Slik gjør du det

    1. Sett ovnen på 220 °C. Legg tortillalefser utover et stekebrett dekket med bakepapir og del tomater i to.
    2. Smør lefsene med crème fraîche og topp med revet ost, cherrytomater og pinjekjerner. Stek i ovnen i 5-6 minutter eller til osten er smeltet.
      Tips!

      Ha gjerne mer ost på denne pizzaen. Blåmuggost passer ekstra godt her.

    3. Topp minipizzaene med spekeskinke, rucola, revet parmesan og olivenolje rett før servering.
Tips!

På hvit pizza som dette kan du bruke crème fraîche naturell eller blande den med most hvitløk, friske urter, revet parmesan eller et par skjeer pesto.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat