Hvit minipizza
Superrask hvit minipizza laget med tortillalefse! Dette er en liten, men smaksrik versjon av pizza bianca med deilig crème fraîche som base. Her får du en middag som er utrolig enkel og rask å lage, og som smaker fantastisk godt.
Enkel•10 min•4 personer
Ingredienser
- 4 stykk tortillalefse, eventuelt pitabrød
- 4 ss TINE® Lett Crème Fraîche 17 %
- 12 stykk cherrytomat
- 4 dl TINE® Ekte Revet Ost Original
- 35 g pinjekjerner
Topping
- 4 skive spekeskinke
- 2 dl ruccola
- 2 ss olivenolje
Slik gjør du
1
Sett ovnen på 220 °C. Legg tortillalefser utover et stekebrett dekket med bakepapir og del tomater i to.
2
Smør lefsene med crème fraîche og topp med revet ost, cherrytomater og pinjekjerner. Stek i ovnen i 5-6 minutter eller til osten er smeltet.
TipsHa gjerne mer ost på denne pizzaen. Blåmuggost passer ekstra godt her.
3
Topp minipizzaene med spekeskinke, rucola og olivenolje rett før servering.
TipsDu kan også bruke kokt skinke som erstatning for spekeskinke.
TipsPå hvit pizza som dette kan du bruke crème fraîche naturell eller blande den med most hvitløk, friske urter, revet parmesan eller et par skjeer pesto.