Minipizza bianca

Minipizza bianca

0
2
Enkel15 min
En liten, men smaksrik versjon av pizza bianca med deilig crème fraîche som base.

Ingredienser

Antall porsjoner

Topping

  • 4 skiver
    spekeskinke
  • 2 dl
    ruccola
  • 2 ss
    olivenolje

Slik gjør du det

  1. 1

    Sett ovnen på 220 °C. Legg tortillalefser utover et stekebrett dekket med bakepapir og del tomater i to.

  2. 2

    Smør lefsene med crème fraîche og topp med revet ost, cherrytomater og pinjekjerner. Stek i ovnen i 5-6 minutter eller til osten er smeltet.

    Tips

    Ha gjerne mer ost på denne pizzaen. Blåmuggost passer ekstra godt her.

  3. 3

    Topp minipizzaene med spekeskinke, rucola og olivenolje rett før servering.

    Tips

    Du kan også bruke kokt skinke som erstatning for spekeskinke.

Tips

På hvit pizza som dette kan du bruke crème fraîche naturell eller blande den med most hvitløk, friske urter, revet parmesan eller et par skjeer pesto.

Del denne oppskriften: