TINE® Crème Fraîche Lett 17 % inneholder omtrent halvparten så mye fett som vanlig Crème Fraîche. Den kan kokes, har myk og fyldig konsistens og en frisk, syrlig smak. Crème Fraîche kan erstatte rømme i bakverk dersom dette er ønskelig. Crème fraîche kan også fryses, men endrer konsistens etter tining, og er da best egnet til bruk i for eksempel kaker, brøddeiger, vafler osv.


Kremet pasta med kylling og urter
En skikkelig digg pastarett med kylling og urtesaus. Det er enkelt å lage urtesaus av crème fraîche og det du måtte ha av friske urter.
Oppskriftene finner du på TINE Kjøkken
Til oppskriftene
Italiensk hvit pizza
Hva med en hvit pizza på ekte italiensk vis? Dette er en klassisk variant med TINE® Petite Fraîche, potetskiver, rødløk og bacon.
Oppskriftene finner du på TINE Kjøkken
Les merHva er forskjellen mellom rømme og Crème Fraîche?
- TINE® Seterrømme og TINE® Crème Fraîche er i utgangspunktet like, begge produktene er pasteurisert, homogenisert og syrnet og inneholder 35 g fett/100 g.
- Forskjellen er at TINE® Crème Fraîche er homogenisert ved et høyere trykk og egner seg derfor bedre i varme retter uten at den skiller seg.
