
Minipizza med skinke og rømmedipp
Minipizza laget med polarbrød eller pitabrød er både barnevennlig og kjapt. På en-to-tre står middagen på bordet til vill jubel.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Rømmedipp
Fremgangsmåte
- 1
Sett ovnen på 220 °C. Legg polarbrød utover et stekebrett dekket med bakepapir. Del tomater i to og paprika i biter.
- 2
Smør polarbrød med pizzasaus og topp med skinke, oliven, revet ost, paprikabiter og/eller cherrytomater. Stek i ovnen i 5 minutter til osten er smeltet.
Tips
La alle få bestemme selv hva de vil ha på sin minipizza.
- 3
Rør sammen rømme og friske urter, og smak til med salt og pepper. Server rømmedippen til minipizzaene.
Tips
Minipizza er favorittmat laget i en fei. Bruk pitabrød, tacolefser eller polarbrød, og topp gjerne minipizza med rester av kjøttpålegg eller pølser fra middagen.