Skip to main content

Minipizza med skinke og rømmedipp

Enkel
15min

Minipizza laget med polarbrød eller pitabrød er både barnevennlig og kjapt. På en-to-tre står middagen på bordet til vill jubel.

4.0
(12)
Next ImageMinipizza med skinke og rømmedipp

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

6 stk
Polarbrød
6 ss
pizzasaus
12 stk
cherrytomat
1 stk
paprika
100 g
kokt skinke
4 ss
sorte oliven i skiver

Rømmedipp

2 ss
hakkede urter f.eks. oregano, gressløk eller persille
0.25 ts
salt
0.25 ts
pepper

Fremgangsmåte

  1. Sett ovnen på 220 °C. Legg polarbrød utover et stekebrett dekket med bakepapir. Del tomater i to og paprika i biter.

  2. Smør polarbrød med pizzasaus og topp med skinke, oliven, revet ost, paprikabiter og/eller cherrytomater. Stek i ovnen i 5 minutter til osten er smeltet.

    Tips

    La alle få bestemme selv hva de vil ha på sin minipizza.

  3. Rør sammen rømme og friske urter, og smak til med salt og pepper. Server rømmedippen til minipizzaene.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Minipizza er favorittmat laget i en fei. Bruk pitabrød, tacolefser eller polarbrød, og topp gjerne minipizza med rester av kjøttpålegg eller pølser fra middagen.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter